26 Kasım 2021

Önemsiz Bir Kadın Oscar Wilde Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Oscar Wilde
Çevirmen: Pınar Dua Deveci

Önemsiz Bir Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oscar Wilde olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Önemsiz Bir Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Önemsiz Bir Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Önemsiz Bir Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Önemsiz Bir Kadın Yazarı Kimdir ?

Önemsiz Bir Kadın yazarı Oscar Wilde 'dır. Oscar Wilde yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Önemsiz Bir Kadın PDF indir oku

Önemsiz Bir Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Önemsiz Bir Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Önemsiz Bir Kadın TIKLA PDF İNDİR !
İrlandalı dâhi yazar Victoria döneminde edebi zekâsı, ince alaycılığı ve sıra dışı yaşantısıyla 19. yüzyıl estetizm hareketinin Britanya'daki en tanınmış temsilcisi hâline geldi. Şiir, öykü ve oyunlarının yanı sıra Dorian Gray'in Portresi adlı romanıyla ün kazandı. Dönemin katı ahlak anlayışının sonucu olarak cinsel tercihi nedeniyle yargılanıp iki yıl hapse mahkûm edildi. Reading Zindanı Baladı adlı şiir ve ölümünden sonra De Profundis adıyla yayımlanan uzun mektubu bu sırada yazmıştır. Ciddi Olmanın Önemi ile birlikte en tanınmış oyunları arasında yer alan Önemsiz Bir Kadın yazarın zenginlik ve yoksulluk, aşk ve evlilik, masumiyet ve erdem konusunda dönemin muhafazakâr zihniyetine karşı tavır alışının dikkat çekici bir örneğidir. Oscar Wilde özgürlüğe kavuştuktan üç yıl sonra Paris'te yoksulluk içinde öldü.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Önemsiz Bir Kadın TIKLA PDF İNDİR !Önemsiz Bir Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Önemsiz Bir Kadın, Oscar Wilde

Yorum Gönder