26 Kasım 2021

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine Aristoteles Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,18 TL
Yazarı: Aristoteles
Çevirmen: Aristoteles

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aristoteles olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Poetika-Şiir Sanatı Üzerine eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Poetika-Şiir Sanatı Üzerine ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Poetika-Şiir Sanatı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine Yazarı Kimdir ?

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine yazarı Aristoteles 'dır. Aristoteles yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine PDF indir oku

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Poetika-Şiir Sanatı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Poetika, Aristoteles'in sanat üstüne kaleme almış olduğu başyapıtıdır. Platon'un Akademia'sında yirmi yıl boyunca ünlü filozofun öğrencisi olan Aristoteles, bu benzersiz metninde, şiiri tüm edebiyat türlerini kapsayacak biçimde ele alır; edebiyatın temelinde olayları ve eylemleri "taklit etme" niyetinin bulunduğunu söyler. Edebiyatın işleyişini, temel kuramlarını araştırır, sorgular.

Batı düşüncesinin yapıtaşlarından biri olan yapıt, birçok kuramcı için kaynak kitap olmuştur.Poetika, tarih boyunca sayısız yazar, düşünür ve sanatçıyı etkilemiş olmasından da anlaşılacağı gibi, her okunuşunda yeniden keşfedilecek sahici bir klasiktir. Çevirmeni Samih Rifat'ın deyişiyle Poetika; öncelikleşiir, özellikle de tiyatro ama buradan yola çıkarak tüm estetik evren için bir "kutsal kitap"tır.

(Tanıtım Bülteninden)

Poetika-Şiir Sanatı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !Poetika-Şiir Sanatı Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Poetika-Şiir Sanatı Üzerine, Aristoteles

Yorum Gönder