26 Kasım 2021

Aramızdaki En Kısa Mesafe Barış Bıçakçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Barış Bıçakçı
Çevirmen: Barış Bıçakçı

Aramızdaki En Kısa Mesafe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Bıçakçı olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aramızdaki En Kısa Mesafe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aramızdaki En Kısa Mesafe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aramızdaki En Kısa Mesafe TIKLA PDF İNDİR !

Aramızdaki En Kısa Mesafe Yazarı Kimdir ?

Aramızdaki En Kısa Mesafe yazarı Barış Bıçakçı 'dır. Barış Bıçakçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Aramızdaki En Kısa Mesafe PDF indir oku

Aramızdaki En Kısa Mesafe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aramızdaki En Kısa Mesafe TIKLA PDF İNDİR !

Aramızdaki En Kısa Mesafe TIKLA PDF İNDİR !
'Asıl öykü' ile ilgilenmeyen bir anlatıcı ve yetişkinliğe varmayan bir çocukluğun öyküleri... Aynı soyadının önünde toplanmış beş kişinin belirip kaybolan dünyası... Bu dünyada' hiçbir şey göründüğü hatta yaşandığı gibi değil, her şey hatırlandığı gibi !'



Sayfa Sayısı: 99

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Aramızdaki En Kısa Mesafe TIKLA PDF İNDİR !

07.08.2020

Anlamıyordum anladım

Bıçakçı bu eserde benim babamı en iyi anlatan dizeleri yazmıştır. "Aslında babam da başka pek çok insan gibi uzağındakilere ve yeni tanıştığı insanlara anlayışlı, iyi davranıyor, yakınlarından bunu esirgiyordu." Sağ ol Bıçakçı.


24.03.2020

hayatla bütünleşen güzel yazılar

bazı kitaplar senin hayatının bir yansımasıdır. bu kitapta bunları yakalayabileceğiniz onlarca paragraf bulabilirsiniz


23.07.2019

Hatırlamak üzerine yürek burkan bir kitap

Kitap Barış Bıçakçı'nın çocukluğuna dair hatırladığı bazı anıları hatırladığı kadarıyla kaleme aldığı küçük öykülerden oluşuyor. Bu öyküleri okudukça yazarın hayatına yön veren bazı dönüm noktalarını hafızanın eteklerini uçuşturduğu bir sis perdesi ardından anlatır gibi yazdığını hissediyorsunuz. Yazarın da dediği gibi "Bu dünyada hiçbir şey göründüğü hatta yaşandığı gibi değil, her şey hatırlandığı gibi!" Barış Bıçakçı'nın bu kitapta anılarındaki tarih,mekan ve kişilerden çok bıraktığı hislere odaklanmasını çok sevdim. Herkese tavsiye ederim.

Aramızdaki En Kısa Mesafe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Aramızdaki En Kısa Mesafe, Barış Bıçakçı

Yorum Gönder