30 Kasım 2021

Medarı Maişet Motoru Sait Faik Abasıyanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Sait Faik Abasıyanık
Çevirmen: Sait Faik Abasıyanık

Medarı Maişet Motoru indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sait Faik Abasıyanık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Medarı Maişet Motoru eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Medarı Maişet Motoru ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Medarı Maişet Motoru TIKLA PDF İNDİR !

Medarı Maişet Motoru Yazarı Kimdir ?

Medarı Maişet Motoru yazarı Sait Faik Abasıyanık 'dır. Sait Faik Abasıyanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Medarı Maişet Motoru PDF indir oku

Medarı Maişet Motoru indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Medarı Maişet Motoru TIKLA PDF İNDİR !

Medarı Maişet Motoru TIKLA PDF İNDİR !
Medarı Maişet Motoru Sait Faik'in kaleminden bir ilk romandır. Henüz Yeni Mecmua'da tefrika edildiği sırada (1940-41) dönemin baskıcı siyasi ortamında sakıncalı bulunup roman olarak yayımcı bulmakta zorlanacak ve Sait Faik'in annesinin maddi desteğiyle Ahmet İhsan Basımevi'nden 1944'te yayımlanacaktır. Ancak dağıtılmaya başlanmışken bakanlar kurulu kararıyla toplatılan roman, kimi paragrafları çıkarılarak Birtakım İnsanlar adıyla 1952 yılında okuyucusuna kavuşur.

İş Bankası Kültür Yayınları olarak Medarı Maişet Motoru üzerinde yıllardır süren sansürü kaldırıyor ve "tehlikeli" bulunarak çıkarılan kısımları koyu harflerle vererek yapıtı eksiksiz bir şekilde sunuyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 194

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Medarı Maişet Motoru TIKLA PDF İNDİR !

03.05.2019

Medarı Maişet Motoru

Sait Faik'i seçme hikayeleri ile tanıdım. bu kitabı ile devam ediyorum. betimlemeleri ve bulguları öyle güzel ki kurgu ikinci planda kalıyor. Bize ''diğerleri'' nin hayatlarını olabildiğince doğal ve samimi bir şekilde anlatıyor.


23.06.2014

Bir İstanbul Romanı

Bir İstanbul romanı.
Sait Faik, İstanbul´u, boğazı, denizi, adaları, balıkçıları, insanları o kadar güzel anlatmış ki...
Tavsiye ediyorum.

Medarı Maişet Motoru TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Medarı Maişet Motoru, Sait Faik Abasıyanık

Yorum Gönder