30 Kasım 2021

Mutlu Prens Oscar Wilde Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Oscar Wilde
Çevirmen: Oscar Wilde

Mutlu Prens indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oscar Wilde olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mutlu Prens eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutlu Prens ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutlu Prens TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Prens Yazarı Kimdir ?

Mutlu Prens yazarı Oscar Wilde 'dır. Oscar Wilde yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Mutlu Prens PDF indir oku

Mutlu Prens indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutlu Prens TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Prens TIKLA PDF İNDİR !

Oscar Wilde'ın 1888'de yayımlanan Mutlu Prens'teki masalları oğulları için yazdığı düşünülse de, yazar hedef kitlesini "yediden yetmişe çocuk ruhlu insanlar, şaşırma ve sevinme gibi çocuksu yetilerini koruyanlar" olarak açıklamıştır. Wilde bu masallarda bencilliği ve duyarsızlığı gözler önüne serer ve eleştirir. Onun ana masal kişileri bazen hatalarını anlayarak pişmanlık duyarlar ve özgecil davranışlar sergilerler. Kimi zaman da gözlerini kör eden kibirden bir türlü kurtulamazlar. Mutlu Prens her ne kadar çıraklık döneminin ürünü olsa da, Wilde'ın masal ve alegori alanındaki ustalığını ortaya koyar.

(Tanıtım Bülteninden)

Mutlu Prens TIKLA PDF İNDİR !

14.04.2020

Kitap yorumu

Okuduğum en güzel kitaplardandır. Çocukken defalarca okurdum. Büyüdüm. Çocuk ruhum aynı ve yine alıp okuyorum. Tavsiyemdir.


27.01.2020

Masalsı

Evet kitap masalsı gibi gelebilir birçoğunuza fakat içinde derin anlamların olduğuna iniyorum.


07.05.2019

inanılmaz bir hayal dehası

Oscar Wilde, hayatımızda deneyimlerimizi, günlük yaşantımızın öğelerini o kadar has bir perspektif ile yorumlamış, izlemiş ki. Hayatınıza çocukluğunuzdaki hayal gücünü size geri kazandırıyor.

Mutlu Prens TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Mutlu Prens, Oscar Wilde

Yorum Gönder