21 Kasım 2021

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Levent Cinemre

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 Yazarı Kimdir ?

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 PDF indir oku

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 TIKLA PDF İNDİR !

Jack London, 1912 yılında İngiltere'de London Magazine'de yayımlanmaya başlayan Kızıl Veba yapıtıyla "kıyamet sonrası" edebiyatın öncüleri arasına girmiştir. Nüfustaki, bilim ve teknikteki, ekonomideki sıçramaların büyüsüyle gözlerin kamaştığı bir çağda yazar, uygarlığımızın kırılganlığını anımsatır. Yapıtı milyonlarca insanın doldurduğu şehirlerin ve kırların ıssızlığa teslim oluşundaki hızı bütün çarpıcılığıyla ortaya koyar. Yalnızca nüfusun değil, bilginin, üretimin, hatta dilin yitirilişi, eski uygarlıkla köprü olan bir profesörün gözünden yeni insanlığa anlatılır. Peki yeni insanlık bu ihtiyara kulak verecek midir? Kızıl Veba'da yirminci yüzyılın başından yüz yıl sonrasına, 2010'lar dünyasına bakan Jack London'ın öngörülerindeki keskinlik, kitabı bir klasik olmanın ötesinde, günümüz için hâlâ canlı bir eleştiri kılıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 TIKLA PDF İNDİR !

31.10.2020

Çok İyi

Pandemi sürecinin evrensel olduğunu çok güzel bir şekilde insana anlatıyor. Akıcı ve keyifli bir okuma sundu. Beğendim.


21.08.2020

Harika bir kitap çok beğendim

Korana virüs salgınına yakalandığımız şu günlerde kesinlikle okunması gereken bir kitap. Konusu, anlatım tarzı olsun çok güzel ayrıca çok kısa olduğu için bir oturmaya bitirilebilecek bir kitap

Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kızıl Veba-Modern Klasikler Dizisi 152, Jack London

Yorum Gönder