21 Kasım 2021

Ardımda Kalan - 2 M. İhsan Arslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: M. İhsan Arslan
Çevirmen: M. İhsan Arslan

Ardımda Kalan - 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. İhsan Arslan olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 500 sayfalık Ardımda Kalan - 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ardımda Kalan - 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ardımda Kalan - 2 TIKLA PDF İNDİR !

Ardımda Kalan - 2 Yazarı Kimdir ?

Ardımda Kalan - 2 yazarı M. İhsan Arslan 'dır. M. İhsan Arslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Ardımda Kalan - 2 PDF indir oku

Ardımda Kalan - 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 500 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ardımda Kalan - 2 TIKLA PDF İNDİR !

Ardımda Kalan - 2 TIKLA PDF İNDİR !

"Yıllar sonra okuduğum pasajlarda, bugün bile onayladığım ve değerli bulduğum düşüncelerimin yanında, bugün için yanlış veya zayıf kaldığını fark ettiğim fikirlerimle de karşılaşıyordum. Sözünü ettiğim bu yazıları gözden geçirirken yetmiş yıldan fazla sürmüş yaşam serüvenim film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyordu. 'Hızlı bir yaşam ve değişim' hikâyesi ile karşılaşmıştım. Bu benim hikâyemdi ve gazete kupürleri ile kitap sayfalarını karıştırırken geçmişimle bir daha buluşmuş olmaktan hoşlanmaya başlamıştım.

Kimi zaman insanın, dün ne düşündüğü,bugün ne düşündüğü kadar önemli oluyor. Şüphesiz kişinin kimliği, ne dediği, ne zaman söylediği, niçin söylediği ve söylediklerinin keyfiyeti…

Hepsi ayrı bir öneme haizdir."

(Tanıtım Bülteninden)

Ardımda Kalan - 2 TIKLA PDF İNDİR !Ardımda Kalan - 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Ardımda Kalan - 2, M. İhsan Arslan

Yorum Gönder