21 Kasım 2021

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri Hazal Yalın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,7 TL
Yazarı: Hazal Yalın
Çevirmen: Hazal Yalın

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hazal Yalın olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 264 sayfalık Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri yazarı Hazal Yalın 'dır. Hazal Yalın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri PDF indir oku

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 264 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

"Yokuştaki Salyangoz, Strugatskilerin tuhaf ve kuvvetli ilaçları arasında en etkili olanı." –Jonathan Lethem

Birilerinin İcat Ettiği, Uydurduğu Ama Bana Ve Belki Kendisine De Açıklamak Zahmetine Katlanmadığı Bir Dünyada Yaşıyorum.

Arkadi ve Boris Strugatski, entelektüel açıdan kışkırtıcı, inanılmaz eğlenceli, cesur ve eleştirel kitaplarıyla "Sovyetler döneminin en büyük bilimkurgu yazarları" sıfatını hak eden yegâne ikili. Yokuştaki Salyangoz ise, Strugatski kardeşlerin az bilinen başyapıtlarından fakat onlara göre eserlerinin "en kusursuzu ve yazdıkları arasında en önemlisi."

Biber, günlerini aşağıdaki ormanın yönetimini sağlayan İdare'nin bürokratik koridorlarında geçirmektedir. Bir dilbilimci olan Biber'in dileği ormana girmektir fakat İdare tarafından bu talebi sürekli reddedilmektedir. Öte yandan, her gün "yarın" geleceği söylenen araba gelip onu almadığı için İdare binasında sıkışıp kalmıştır. Biber'in de tek yapabildiği, yamacın tepesindeki İdare'de oturup ormanı seyretmektir.

Candide ise yıllar önce bir helikopter kazasından canlı kurtulan bir İdare memurudur. Orman'ın yerlileri tarafından sahiplenilen Candide, yerliler arasında basit hayat sürmektedir. Ancak Candide'in tek istediği İdare'ye geri dönebilmektir. Yerliler ormanın tehlikeleri hakkında onu uyarsalar da Candide her gece yatarken "yarın" tepedeki İdare'ye doğru yola çıkma planları yapmaktadır.

İnsan, çevresini ne kadar tanıyabilir? Daha da önemlisi, insan doğaya hükmedebilir mi?

Yokuştaki Salyangoz, şimdiyle geleceğin arasındaki tehlikeli yolculuk.

(Tanıtım Bülteninden)

Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Yokuştaki Salyangoz - Bilimkurgu Klasikleri, Hazal Yalın

Yorum Gönder