24 Kasım 2021

Kuşlar da Gitti Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Kuşlar da Gitti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuşlar da Gitti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuşlar da Gitti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuşlar da Gitti TIKLA PDF İNDİR !

Kuşlar da Gitti Yazarı Kimdir ?

Kuşlar da Gitti yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kuşlar da Gitti PDF indir oku

Kuşlar da Gitti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuşlar da Gitti TIKLA PDF İNDİR !

Kuşlar da Gitti TIKLA PDF İNDİR !
Kuşlar da Gitti, İstanbul'un çürüyen, kirlenen yüzünün ve insanlığın da şehirle birlikte yok oluşunun romanıdır. Kuşların bir zamanlar mekan tuttuğu İstanbul'da çocuklar onları yakalayarak cami, kilise ve sinagogların kapılarında "azat buzat beni cennet kapısında gözet" diyerek satarlar. Ancak çocuklar satamadıkları kuşları yemek zorunda kalırlar.

"Sağlam bir kitap, yoğun bir insan sevgisi ve şiir, tam bir başyapıt."
- La Croix, (Fransa)

"Saklanacak, tekrar tekrar okunacak, üstünde günlerce düşünülerek, bütün zamanların, bütün ülkelerin en güzel edebiyat yapıtlarının yanına konacak bir kitap..."
- Jeremy Brooks, The Independent, (İngiltere)

'Klasiklere özgü yalınlıkta bir öykü.'
-Church Times, (İngiltere)

'Batı Avrupa'da neden böyle romancılarımız kalmadı?'
-New Statesman, (İngiltere)



Sayfa Sayısı: 79

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Kuşlar da Gitti TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

sıcacık güzel bir kitap

sıcacık güzel bir kitap tavsiye ederim


08.10.2020

kuşlar da gitti

Tek bir günde hatta 1 saat içinde okunabilecek oldukça akıcı ve gerçeklik barındıran bir eser


07.09.2020

Kuşlarla beraber giden şeyler

Yaşar Kemal 1970'lerin İstanbul'unda insanların nasıl duyarsızlaşmaya başladığını ilginç bir hikaye üzerinden anlatmış. İnsanların azat buzat ile kuşlara özgürlük vermeyi terk etmesini sadece ekonomik koşullar üzerinden değil, hızlanan kent yaşamında insanların etrafında olan bitene kayıtsızlığı ve kendi karmaşasına gömülmesi üzerinden değerlendiriyor. Çağımızın en büyük sorunu empati yoksunluğunu uzak bir dönem ve artık unutulmuş bir gelenek üzerinden bugün dahi müthiş bir şekilde anlayabilmemizi sağlıyor.

Kuşlar da Gitti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kuşlar da Gitti, Yaşar Kemal

Yorum Gönder