24 Kasım 2021

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü Thomas Mann Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,75 TL
Yazarı: Thomas Mann
Çevirmen: Thomas Mann

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Thomas Mann olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 821 sayfalık Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü TIKLA PDF İNDİR !

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü Yazarı Kimdir ?

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü yazarı Thomas Mann 'dır. Thomas Mann yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü PDF indir oku

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 821 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü TIKLA PDF İNDİR !

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü TIKLA PDF İNDİR !

Buddenbrooklar, 20. yüzyılın en saygın yazarlarından Thomas Mann'ın ilk romanıdır. Ama birçok eleştirmenin gözünde, Venedik'te Ölüm'den de büyük bir romandır Buddenbrooklar.

Mann'ın 1900 yılında, 25 yaşında kaleme aldığı roman, Kuzey Almanya'da yaşayan zengin bir burjuva ailenin ve aile ticarethanesinin birkaç kuşak boyunca geçirdiği değişimi ele alır. Buddenbrooklar, modern yaşama ayak uyduramayan saygın bir ailenin çöküşünün öyküsüdür: Doğumlar, evlenmeler, boşanmalar, ölümler, başarılar, başarısızlıklar...

Orta sınıf yaşamının ustalıklı bir portresini çizen roman, aynı zamanda kaybolan burjuva değerler için bir ağıt niteliğindedir. 1929'da Nobel Edebiyat Ödülü'ne değer görülen Mann'ın bu dev yapıtı, modern edebiyatın klasikleri arasındadır. Venedik'te Ölüm, Tonio Kröger, Büyülü Dağ, Doktor Faustus gibi yapıtların yazarının bu başyapıtını yeni çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü TIKLA PDF İNDİR !

24.09.2020

Bir ailenin çöküşü

Kitabı okurken çöküşü ve yozlaşmayı hissediyor insan


01.07.2019

Buddenbrooklar

Bu kitap çok etkileyici! Mann'in hayranı oldum.Thomas Mann'in diğer kitaplarını da almama neden oldu. Her karakteri kendine özgü üslubuyla konuşturması dahası bunu otuzundan önce başarıyla yapması ayakta alkışlanacak cinsten.


10.03.2019

Buddenbrooklar

Kitabın kapağını kapattım sankibir  taş oturdu içime... Muhteşem. Alt başlığı 'bir ailenin çöküşü' olmasına rağmen, çöküş kelimesini derin, incelikli, insanın kanına nüfuz eden bir anlamı olduğunu düşünmezdim. Öylesine genç bir yasta bu denli derin bir eser kaleme almak kesinlikle saygı duyulması gereken bir başarıdır.

Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Buddenbrooklar - Bir Ailenin Çöküşü, Thomas Mann

Yorum Gönder