24 Kasım 2021

Fikrimin İnce Gülü Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Atahan Sıralar

Fikrimin İnce Gülü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fikrimin İnce Gülü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fikrimin İnce Gülü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fikrimin İnce Gülü TIKLA PDF İNDİR !

Fikrimin İnce Gülü Yazarı Kimdir ?

Fikrimin İnce Gülü yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Fikrimin İnce Gülü PDF indir oku

Fikrimin İnce Gülü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fikrimin İnce Gülü TIKLA PDF İNDİR !

Fikrimin İnce Gülü TIKLA PDF İNDİR !
"Bir tomofil taksi, Bayram'ın kafasında şimdi kağnının iki kanat takınmışı, öküzlerin ayaklarına da yaldızlı tekerler bağlanmışıdır artık. Artık, neye nasıl kurban edileceğini düşünmeye gerek yok. Kanatlara binip uçacak, kendini kurtaracak."

"Fikrimin ince Gülü", Adalet Ağaoğlu'nun başeserlerinden biriyse, çağdaş Türk romanının da en güzel örneklerinden biridir. Kendine yabancılaşmış 'insan teması olsa olsa bu kadar güzel anlatılabilir.
-Server Tanilli-

'Fikrimin İnce Gülü" büyük emek isteyen romanlardan, içeriği de emek sonucu kotarılmış, biçimi de... Bayramın dönüş yolculuğu gibi dümdüz bir olayı içermesi, bu romanın öz açısından önemli itkiler sonucunda yazıldığını tanıtlıyor bir bakıma. Biçimindeki tutarlılık da, yazarın bu öze ne denli saygı duyduğunu belgeliyor. Bu açılardan 'Fikrimin ince Gülü" üzerinde mutlaka durulması gereken bir yapıt.
-Selim ileri-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Fikrimin İnce Gülü TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

Mükemmel

Bayram'ın Almanya'dan Türkiye'ye Bal rengi mersedesiyle köyüne gitme macerasını yol da başına gelen olayları sanki siz de onunla birlikte yolculuk ediyormuşsunuz hissini veren kitap...


19.10.2020

Eser hakkında

Herkesin okuması gereken bir eser.


18.09.2020

süper

Okunması gereken Türk klasiklerinden biri

Fikrimin İnce Gülü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Fikrimin İnce Gülü, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder