28 Kasım 2021

Kör Suikastçı Margaret Atwood Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Margaret Atwood
Çevirmen: Canan Sılay

Kör Suikastçı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Margaret Atwood olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kör Suikastçı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kör Suikastçı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kör Suikastçı TIKLA PDF İNDİR !

Kör Suikastçı Yazarı Kimdir ?

Kör Suikastçı yazarı Margaret Atwood 'dır. Margaret Atwood yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kör Suikastçı PDF indir oku

Kör Suikastçı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kör Suikastçı TIKLA PDF İNDİR !

Kör Suikastçı TIKLA PDF İNDİR !

İntihar, aşk, ölüm, ihanet sarmalında bir ailenin çöküş destanı



"Aşk bir suçtur, ama olmaması daha büyük bir suçtur."



İki dünya savaşı arasında, babaları düğme fabrikası sahibi olan ve büyüme yıllarını annesiz geçiren iki kız kardeş… Iris, krizin bedelini ailesi adına ödeyip zengin Richard Griffen'le evlenecek, Laura ise arkasında acılı bir sırrı ve kör bir suikastçı tarafından ele geçirilen şehrin hikâyesini anlattığı distopik romanı Kör Suikastçı'yı bırakarak intihar edecektir.



Paranın, refahın ve sonsuz sanılan aile mutluluğunun çattığı çatılar, yüzyılı sarsan savaşların ve iki kız kardeşin tavan arasına sakladığı sosyalist eylemcinin rüzgârıyla yerle bir olmuş, yıkıntılardan geriye iki kadının parçalanmış, gerçekleşmemiş, sırlarla dolu hayatları kalmıştır.



Atwood'un roman içinde roman tekniğiyle anlattığı Booker Ödüllü aile öyküsü, insan trajedisinin bugün ve gelecekteki yüzünü yansıtan eşsiz bir yapıt.


(Tanıtım Bülteninden)

Kör Suikastçı TIKLA PDF İNDİR !

26.09.2020

26.09.2020

Anlatımı akıcı ve net, oldukça sürükleyici bir kitap. Severek okuyabileceksiniz.


18.10.2019

mutlaka okunmalı

Damızlık Kızın Öyküsü kitabı ile zaten gönlüme taht kurmuştu Margaret Atwood "Kör Suikastçi" kitabında  muhteşem bir okuma ziyafeti çekiyor. Sadece iki kız kardeşin hikayesini okumuyorsunuz ayrıca  Sırlarla dolu bir dünyaya ortak oluyorsunuz kitap bana inanılmaz bir okuma heyecanı sundu Kurgusu ve hikayesi ile sizi hangi noktadan vuracaığnı tahmin edemiyorsunuz. Bence çok dolu dolu bir kitap yoğun bir anlatıma sahip. Uzun zamandır okuduğum en değişik roman olduğunu söyleyebilirim. Farklı tarzda okumak isteyenler, kesinlikle yazarın kitaplarına göz atın.


06.08.2019

Muhteşem

Yazarın tüm kitaplarını okuma isteği uyandıran bir kitap. Şimdilik  yazarın 3 romanını okudum ve hepsinde de beni içine çeken farklı dünyalar vardı.

Kör Suikastçı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kör Suikastçı, Margaret Atwood

Yorum Gönder