28 Kasım 2021

Bozkurtlar Hüseyin Nihal Atsız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Hüseyin Nihal Atsız
Çevirmen: Hüseyin Nihal Atsız

Bozkurtlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Nihal Atsız olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bozkurtlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bozkurtlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bozkurtlar TIKLA PDF İNDİR !

Bozkurtlar Yazarı Kimdir ?

Bozkurtlar yazarı Hüseyin Nihal Atsız 'dır. Hüseyin Nihal Atsız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bozkurtlar PDF indir oku

Bozkurtlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bozkurtlar TIKLA PDF İNDİR !

Bozkurtlar TIKLA PDF İNDİR !
Bozkurtlar Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor Bozkurtlar, yazarının vaktiyle verdiği lütufkâr müsaadeleri sonucunda "Bozkurtların Ölümü" ve "Bozkurtlar Diriliyor" adlı ölümsüz eserlerin, bir arada yayınlanmak suretiyle aldığı yeni isimdir. Bozkurtlar, her idealist Türk'ün heyecanında, fikir dünyasında, ülkücülüğünde ve inancında payı olan dev bir eserdir. Bu roman, Atsız Bey'in daha sağlığında iken edebiyatımızın klâsikleri arasında yerini almış ve yazarını da ölümsüzleştirmiştir. Ötüken Neşriyat, uzun bir aradan ki bu zaman zarfında bir çok meşru ve korsan baskıları da yapıldıktan sonra, Türklüğün şuur ve gururu olan Bozkurtlar'ı yeniden yayınlarken on binlerce okuyucusunun heyecanını tazelemekten ve sevincine vesile olmaktan kıvanç duyar.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 626

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Bozkurtlar TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

Mükemmelin Karşılığı

Edebiyatla tarihi bu kadar güzel harmanlayan nadir kitaplardan. Hem tarih hem roman severler için okunacak kitaplar listesinde ilk sırada yer alması gereken bir eser.


20.11.2020

Bozkurtlar

Atsız'ın harika bir eseri. Bir dostuma da hediye olarak aldım.


09.09.2020

Başyapıt

Filmi yapılası efsane roman. Türk kahramanlığı, aşk vs mükemmel...

Bozkurtlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bozkurtlar, Hüseyin Nihal Atsız

Yorum Gönder