28 Kasım 2021

Elveda Rumeli Ramis Çınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Ramis Çınar
Çevirmen: Ramis Çınar

Elveda Rumeli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ramis Çınar olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elveda Rumeli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elveda Rumeli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elveda Rumeli TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Rumeli Yazarı Kimdir ?

Elveda Rumeli yazarı Ramis Çınar 'dır. Ramis Çınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Elveda Rumeli PDF indir oku

Elveda Rumeli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elveda Rumeli TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Rumeli TIKLA PDF İNDİR !

Balkan Savaşları'nın 100. yılı içerisindeyiz… İyi bir Elveda Rumeli romanından söz etmeli… İstanbul'da medrese eğitimi aldıktan sonra memleketine dönen Hasan, bir süre sonra bir ömre sığmayacak şeye şahit olur... Balkan Savaşları, esir kampları, I. Dünya Savaşı, salgın hastalıklar, göç yolları, ölümler ve bunlar arasında yaşanmaya çalışılan, yeniden kurulmaya çalışılan hayatlar. Gerçeklerden hareket eden, iyi yazılmış bir roman.

- Çağlayan Çevik – Hürriyet

Elveda Rumeli romanı 93 Harbi sonrası, Balkan Harbi ve 1. Dünya Savaşı yıllarında Bulgaristan'daki iki büyük çiftçi ailesinin yaşamını konu alır… Yazar Ramis Çınar, romanında tarihin geniş bir sayfasına açıklık getirir. Silistre'nin Çeyrekçi Köyü'nde yaşananları anlatarak Osmanlı'nın çözülüşünü başarıyla yansıtır. Yalın, akıcı bir dili vardır. Savaş, ayrılık ve göç romanlarına bir yenisini katarak yazınımıza katkıda bulunduğu bir gerçektir.

- Hasan Akarsu - Eleştirmen

Elveda Rumeli romanı beni o öyle sardı ki anlatamam. Rumeli'nin tatlı günlerini, insanların yaşadıkları sıkıntıları, yalnız, elsiz kolsuz, çaresiz kalmalarını, güç koşullara dirençlerini ve gelenekleri, Ramis Çınar çok güzel bir dille, öyle sürükleyici anlatmış ki hayran kaldım. Elveda Rumeli bugüne dek okuduğum en güzel öykülerden biri. Balkanları anlamak için bu kitap çok kişice okunmalı.

- Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan - İTÜ

(Tanıtım Bülteninden)

Elveda Rumeli TIKLA PDF İNDİR !

10.11.2020

Çok güzel

Elveda rumeli dizisini çok severek izlemistim yillar geçti hala unutamadım.Kitabıda dizinin kitabıdır diye aldım değilmis ama cok tatlı ve hüzünlü bir hikayesi var tavsiye ederim.

Elveda Rumeli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Elveda Rumeli, Ramis Çınar

Yorum Gönder