28 Kasım 2021

Kavim Ahmet Ümit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Ahmet Ümit
Çevirmen: Ahmet Ümit

Kavim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Ümit olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kavim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kavim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kavim TIKLA PDF İNDİR !

Kavim Yazarı Kimdir ?

Kavim yazarı Ahmet Ümit 'dır. Ahmet Ümit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kavim PDF indir oku

Kavim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kavim TIKLA PDF İNDİR !

Kavim TIKLA PDF İNDİR !

Can alarak sağlanan adalet, ölümü yüceltmekten başka bir işe yaramaz.

Ritüelleri olan, Hıristiyan mistisizminden beslenen bir seri katil cinayet masasını teyakkuza geçirir. İlk cinayetin olay mahalli, alışılmışın hayli dışındadır: Göğsüne saplanmış sapı haç şeklinde bir bıçakla yerde yatan bir kurban... Hemen yanı başında açık bırakılmış, bazı satırları kurbanın kanıyla çizilmiş bir Kutsal Kitap… Katil hiç vakit kaybetmeden seri katile evrilirken Başkomser Nevzat belki de daha önce hiç karşılaşmadığı kadar çetrefilli ve karmaşık bir işin içine dalar.

Ölüleri bekletmek olmaz.

Titiz bir araştırmanın ardından ustalıkla yazılmış, heyecan yüklü bir roman. Ahmet Ümit bu romanında bugünün Türkiye'sini daha iyi anlamak için hem Anadolu'nun geçmişine hem de yakın tarihimize bakmaya çağırıyor okurunu. Bu toprakların kültür mozayiğini Süryaniler, Nusayriler, Rumlar, Türkler, Kürtler üzerinden yeniden hatırlatıyor, devletin derinliklerinde kurulmuş hatalı mekanizmalar yüzünden ödenen bedelleri bir kere daha tartışmaya açıyor.

"Haklısın Evgenia" diyorum,

"Bu ülke çok acımasız, bu topraklar çok sert, bu toprakların insanı çok hoyrat... Ama burası bizim ülkemiz Evgenia, burası bizim toprağımız, bizim vatanımız. Biz burasıyız Evgenia..."

(Tanıtım Bülteninden)

Kavim TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2020

Güzel bir eser

Sürükleyici ve keyifle okunan bir roman...


02.10.2020

Müthiş

Soluksuz okudum tavsiye ederim


12.08.2020

Yine bir Ahmet Ümit klasiği ve yine çok başarılı bir eser.

Bir Ahmet Ümit klasiği olarak diğer romanları gibi bu romanı da çok ama çok başarılı. Dinler, inanışlar, tarih sarmalında kurgulanmış bir eser. Ahmet Ümit diğer eserlerinde olduğu gibi bu eserinde de bizlere genel kültür açısından bolca bilgi veriyor.  Romanın sayfalarına  o kadar  güzel  harmanlıyor ki hiç sıkılmadan hatta tadına tam varamadan  kitap bitiveriyor. Polisiye meraklılarının kesinlikle okumasını tavsiye edebileceğim bir kitap. Şimdiden herkese keyifli okumalar.

Kavim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kavim, Ahmet Ümit

Yorum Gönder