28 Kasım 2021

Çanakkale Mahşeri Mehmed Niyazi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 36,4 TL
Yazarı: Mehmed Niyazi
Çevirmen: Zafer Yılmaz

Çanakkale Mahşeri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmed Niyazi olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çanakkale Mahşeri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çanakkale Mahşeri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çanakkale Mahşeri TIKLA PDF İNDİR !

Çanakkale Mahşeri Yazarı Kimdir ?

Çanakkale Mahşeri yazarı Mehmed Niyazi 'dır. Mehmed Niyazi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çanakkale Mahşeri PDF indir oku

Çanakkale Mahşeri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çanakkale Mahşeri TIKLA PDF İNDİR !

Çanakkale Mahşeri TIKLA PDF İNDİR !

Çanakkale Mahşeri; "cihânın yedi iklîminden" Türk'ün aziz topraklarına "kaynayan bir kum gibi" sökün edip gelmiş, Türk'ü tarihten ve hatta beşeriyet hafızasından söküp atmaya ahdetmiş düşman karşısında, Türk'ün "göğsündeki kat kat îmanla" ve kanının her damlasıyla verdiği cevabın destanıdır. Çanakkale Mahşeri; asırlardır Anadolu coğrafyasında çalınan mayanın bozulmayacağının, en sağlam istihkâmın vatanını nâmûs bilenlerin pâk yürekleri olduğunun, "rükû" haricinde cihâna nizam vermiş başların asla eğilmeyeceğinin destanıdır. Mehmed Niyazi'nin 1998 yılında yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle okunan romanı, Çanakkale muharebelerinin en gerçekçi anlatıldığı eserlerin başında geliyor. Bir muharebede tek bir neferin bile ne kadar önemli olduğu malumdur. Çanakkale Mahşeri romanını da, bu hakikatin âdeta bir tezahürü olarak kaleme alan Mehmed Niyazi, Çanakkale siperlerindeki en üst rütbelilerden en düşük rütbelilere kadar bizleri sayısız kahramanın dünyasında gezdirir. Çanakkale Mahşeri'nin kahramanları öyle bir rûh iklîminin insanlarıdır ki, efsanelerde anlatılanlard

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çanakkale Mahşeri, Mehmed Niyazi

Yorum Gönder