25 Kasım 2021

Kar Kokusu Ahmet Ümit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Ahmet Ümit
Çevirmen: Ahmet Ümit

Kar Kokusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Ümit olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kar Kokusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kar Kokusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kar Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kar Kokusu Yazarı Kimdir ?

Kar Kokusu yazarı Ahmet Ümit 'dır. Ahmet Ümit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kar Kokusu PDF indir oku

Kar Kokusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kar Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kar Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Dünya fikirlerle bölünmüş bir halde.

Derin bir şüphe, korku, ajanlar, köstebekler, yasaklanmış fikirler... Hayallerinin ülkesinde acı bir gerçekle karşılaşan idealist insanlar. Devrim hayallerinin ısıtmaya yetmediği bir soğuk savaş… Karlar içinde biblo güzelliğinde bir şehir. Kendilerini kanlı bir serüvenin içinde bulan Türkiyeli devrimciler...

Açık pencerelerden içeri kar kokusu sızıyor.
Ahmet Ümit'in klasikleşmiş ve otobiyografik öğelerle bezeli polisiye romanı Kar Kokusu, Türkiye'nin en karanlık günlerinde, tüm devrimcilerin cennet gözüyle baktığı Moskova'da geçiyor. Usta yazar bir yandan dönemin keşmekeşine ışık tutuyor, bir yandan da nefes nefese bir gerilimin ortasında okura sürükleyici bir deneyim yaşatıyor.

Nereye giderse gitsin ülkesini içinde taşırdı insan. Ülke düşüncelere sinerdi, davranış olur, hiç beklemediğiniz bir anda kendini gösterirdi. İsteseniz de kurtulamazdınız ondan, bir tat, bir dokunuş, bir ses, bir koku, bir görüntü olur, aklınıza takılır, çekip götürürdü çocukluğunuzun, gençliğinizin geçtiği yerlere.

(Tanıtım Bülteninden)

Kar Kokusu TIKLA PDF İNDİR !Kar Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kar Kokusu, Ahmet Ümit

Yorum Gönder