25 Kasım 2021

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? Philip K. Dick Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Philip K. Dick
Çevirmen: Philip K. Dick

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip K. Dick olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? TIKLA PDF İNDİR !

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? Yazarı Kimdir ?

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? yazarı Philip K. Dick 'dır. Philip K. Dick yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? PDF indir oku

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? TIKLA PDF İNDİR !

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? TIKLA PDF İNDİR !

Çok uzak olmayan bir gelecekte, radyoaktif toz dünyanın her yerini kaplamış, ormanlar ve hayvanlar yok olmuş. İnsanlar çetin yaşam koşullarının hüküm sürdüğü koloni gezegenlerine göç etmiş, başta savaş makinesi olarak tasarlanan robotlar giderek gelişmiş ve insandan daha zeki, daha güçlü olmuşlar. İnsan ile androidi ayıran tek şey empati yetenekleri mi? Tüm bunların ortasında ödül avcımız Rick Deckard var. En çok istediği şeyse elektrikli koyunu yerine gerçek bir hayvan sahibi olmak. Ama bunun için Mars'tan kaçmış sekiz androidi emekliye ayırarak alacağı ödül parasına ihtiyacı var ve bu görev, ona insan ile makine arasındaki farkı sorgulatacak bir varoluş savaşına dönüşüyor. Gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmlerinden Blade Runner'ın uyarlandığı Blade Runner 2049'u da unutmadan,sayısız yazara, sayısız hikayeye esin kaynağı olmuş gerçek birSiz ne kadar insansınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? TIKLA PDF İNDİR !

05.10.2020

Harika

Alfa, bu klasiği daha iyi bir çeviriyle yaniden basmış. Zevkle okudum.

Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi?, Philip K. Dick

Yorum Gönder