25 Kasım 2021

Cam Kent New York Üçlemesi 1 Paul Auster Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Paul Auster
Çevirmen: İlknur Özdemir

Cam Kent New York Üçlemesi 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paul Auster olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cam Kent New York Üçlemesi 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cam Kent New York Üçlemesi 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cam Kent New York Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Cam Kent New York Üçlemesi 1 Yazarı Kimdir ?

Cam Kent New York Üçlemesi 1 yazarı Paul Auster 'dır. Paul Auster yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Cam Kent New York Üçlemesi 1 PDF indir oku

Cam Kent New York Üçlemesi 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cam Kent New York Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Cam Kent New York Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

İnsanın sadece kentte değil kendi içinde de kaybolduğu, sonu gelmez bir dolambaca benzeyen New York sokaklarında takma adının maskesinden dışarı çIkmayan bir polisiye romanlar yazarı. Gece gelen gizemli telefonlar. Sonunda telefonda, "Beni öldürecekler. Beni korumanızı istiyorum," diyen bir ses. Korunmak isteyen de takma ad kullanan biri. Dahası insanın tıpatıp aynısı olan ikinci kişiler. Ve bütün bunların yazıldığı kırmızı bir defter. Paul Auster'ın ve eşinin de karakterler arasında yer aldığı çarpıcı, aklı karıştırıcı bir roman.



Ve havada asılı kalan şu soru:


"Kırmızı defterde boş sayfa kalmayınca ne olacak?"


(Tanıtım Bülteninden)

Cam Kent New York Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

14.10.2019

Çok iyi.

Mükemmel bir üçleme.

Cam Kent New York Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Cam Kent New York Üçlemesi 1, Paul Auster

Yorum Gönder