30 Kasım 2021

Herzog Saul Bellow Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,2 TL
Yazarı: Saul Bellow
Çevirmen: Saul Bellow

Herzog indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saul Bellow olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Herzog eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Herzog ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Herzog TIKLA PDF İNDİR !

Herzog Yazarı Kimdir ?

Herzog yazarı Saul Bellow 'dır. Saul Bellow yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Herzog PDF indir oku

Herzog indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Herzog TIKLA PDF İNDİR !

Herzog TIKLA PDF İNDİR !
20. yüzyılın birey üzerindeki yıkıcılığını ele alan Herzog, Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Saul Bellow'un başyapıtı olarak kabul ediliyor. Herzog, hayatı her anlamda altüst olmuş, "Aklımı kaçırdıysam bana göre hava hoş," diye düşünecek kadar kendinden vazgeçmiş bir adamın hikâyesini anlatır. Başarısız yazar, başarısız hoca, başarısız baba Moses Herzog, kendisini kişisel felaketlerinden ve modern zamanların yıkıcılığından sağ çıkabilmiş bir kazazede olarak görür. İçini dökmek ve sıkışmışlığından kurtulmak amacıyla tanıdığı tanımadığı, hayatta ya da ölü, önemli ya da önemsiz bir sürü insana, hiç göndermeyeceği mektuplar yazmaya başlar. Arkadaşlarına, düşmanlarına, meslektaşlarına ve ünlülere dünya görüşünü, çektiği acıları, içinden çıkamadığı sorunları, özlem ve hıncını anlatır, kalbini açar. Amerikan edebiyatının en önemli romancılarından olan Saul Bellow, Herzog'da adeta içinde yaşadığı çağın duygusal, düşünsel ve ahlâki röntgenini çeker. "Madam Bovary'yi Charles'ın ya da Anna Karenina'yı Karenin'in bakış açısından anlatma hevesine kapılan biri, Herzog'da bunun kusursuz bir şekilde gerçekleştirildiğini görecektir."
-Philip Roth-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 482

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Herzog TIKLA PDF İNDİR !

02.07.2014

Musa Herzog

Kitap elli sene öncesinde yazılmış. Bence günümüz sanayi toplumlarının sorunlarının ilk sinyallerini algılamış ve çok iyi ifade etmiş Saul Bellow.21.yy´ın kişisel buhranlarının temellerini anlatıyor kitap.

Anlatım da, kurgu da çok iyi. Evire çevire düşünülüp verilmiş mesajlarla dolu iyi bir kitap. Detaylar harika. ´Traş olma sesi´ mesela bunlardan biri mesela, çok hoşuma gitti.

Çeviri de çok iyi. Özenle çevrilmiş lafı gerçekten doğru.


18.07.2012

muhteşem bir çeviri

Bellow harika bir çeviriyle taçlandırılmış. Kitap, 428 sayfa boyunca akıclığından ve yoğunluğundan hiçbir şey kaybetmeden bir okuma keyfi yaşatıyor. Harika türkçesi ve titiz çevirisi için Özde Duygu Gürkan´a teşekkürler.


15.10.2009

Baş yapıt...!

İşte müthiş bir kitap daha... Daha ilk satırı insanın dikkatini çekmeye yetiyor... Saul Bellow'u bu kitap sayesinde tanıdım... Kesinlikle her kütüphanede bulunmalı... Heyecan verici... Harika bir kitap.

Herzog TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Herzog, Saul Bellow

Yorum Gönder