30 Kasım 2021

Öğrenci Kız Osamu Dazai Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Osamu Dazai
Çevirmen: Osamu Dazai

Öğrenci Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osamu Dazai olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık Öğrenci Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öğrenci Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öğrenci Kız TIKLA PDF İNDİR !

Öğrenci Kız Yazarı Kimdir ?

Öğrenci Kız yazarı Osamu Dazai 'dır. Osamu Dazai yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Öğrenci Kız PDF indir oku

Öğrenci Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öğrenci Kız TIKLA PDF İNDİR !

Öğrenci Kız TIKLA PDF İNDİR !

Bir okurunun kendisine gönderdiği günlüklerden esinlenerek yazdığı Öğrenci Kız'da Osamu Dazai bir Tokyo banliyösünde yaşayan isimsiz bir genç kızın bir gününü anlatıyor. Aklına takılan şarkıları, yolda düşündüğü ve gördüklerini, günlük yaşama dair ayrıntıları ve içten içe duyduğu hüznü büyük bir başarıyla ve empatiyle resmetmeyi başarıyor. Yaşama hep çarpıcı bir dürüstlükle bakmış Dazai'nin bir gün kadar kısa romanı, gençlerin sesini ve düşüncelerini çekinmeden aktaran ilk modern yapıtlardan biri.

(Tanıtım Bülteninden)

Öğrenci Kız TIKLA PDF İNDİR !Öğrenci Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Öğrenci Kız, Osamu Dazai

Yorum Gönder