27 Kasım 2021

Haşırt Dı Bilekbord Zafer Algöz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Zafer Algöz
Çevirmen: Ahmet Bozkurt

Haşırt Dı Bilekbord indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zafer Algöz olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Haşırt Dı Bilekbord eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Haşırt Dı Bilekbord ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Haşırt Dı Bilekbord TIKLA PDF İNDİR !

Haşırt Dı Bilekbord Yazarı Kimdir ?

Haşırt Dı Bilekbord yazarı Zafer Algöz 'dır. Zafer Algöz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Haşırt Dı Bilekbord PDF indir oku

Haşırt Dı Bilekbord indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Haşırt Dı Bilekbord TIKLA PDF İNDİR !

Haşırt Dı Bilekbord TIKLA PDF İNDİR !

"Zafer Abimin bu yazılarını okurken gerçekten çok güldüm. Mal güzel. Müthiş bir zamanlama ile yazılmış performanslar gibiler. Bazen bu performanslara canlı tanıklık da ettim, çok şanslıyım. Hem esnek hem beton gibi sağlam öyküler. Peki, hiç düşündünüz mü nedir bunun sebebi? Ben düşündüm. İyi şeyleri ancak iyi çocuklar yapar.

Zafer Abim de hiç yaşlanmayan o iyi çocuklardandır."

-Cem Yılmaz-

Zafer Algöz; Kemal Sunal'dan Sadri Alışık'a, Öztürk Serengil'den Fatma Girik'e, Erkan Can'dan Cem Yılmaz'a pek çok sanatçıyla setlerde, sahnede ve dost meclislerinde yaşadıklarını anlatıyor. Haşırt Dı Bilekbord güldürüyor, hüzünlendiriyor ve sanat dünyasının önemli isimlerini daha yakından tanıma fırsatı sağlıyor. Usta bir oyuncunun tanıklıklarıyla sese ve zamana soluk veren öyküler…

(Tanıtım Bülteninden)

Haşırt Dı Bilekbord TIKLA PDF İNDİR !

24.10.2020

Oldukça samimi

Sevdiğim bir sanatçının hayatından kesitleri okumak çok zevkliydi. Ayrıca kendisinin alanında ne kadar deneyimli olduğunu bu kitap sayesinde öğrenmiş oldum. Son derece samimi anlatılmış anılar...


29.11.2019

Sıcacık, samimi...

İçinizi ısıtan, yüzünüzü güldüren ve yer yer duygulandıran bir kitap. Diğer kitabını da mutlaka okuyacağım.


23.05.2019

çok keyifli

okurken sanki oradaymış gibi hikayenin içine girmenizi, o anı yaşamanızı sağlayan, zafer algöz'ün şahane sade anlatımıyla çokça güldüren  bir kitap.

Haşırt Dı Bilekbord TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Haşırt Dı Bilekbord, Zafer Algöz

Yorum Gönder