27 Kasım 2021

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler Jane Austen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Jane Austen
Çevirmen: Jane Austen

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jane Austen olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 516 sayfalık Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler Yazarı Kimdir ?

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler yazarı Jane Austen 'dır. Jane Austen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler PDF indir oku

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 516 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Jane Austen (1775-1817): İngiliz edebiyatının kült romancılarındandır. Eserlerinde güçlü kadın karakterleri başkahramanlar olarak yer aldı. Bütün romanları sinemaya uyarlanan Jane Austen, özellikle aile değerleri ve akrabalık ilişkileriyle kadın duyarlığı ve aşkı ele alır. 1815'te yayımlanan Jane Austen'ın dördüncü romanı Emma on dokuzuncu yüzyıl İngiltere'sinde evlilik ve sosyal statüyü hicvederek irdeler. İyi bir çöpçatan olduğunu düşünen Emma'nın işgüzarlıkları, yanlış anlamalarıyla eğlenceli olay örgüsü ön plandadır. Yazarın alametifarikası hafif ironi ve keskin gözlem gücüyle çizdiği başkarakterinin çekiciliği Emma'yı en sevilen romanlarından biri kılmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Emma - Hasan Ali Yücel Klasikler, Jane Austen

Yorum Gönder