27 Kasım 2021

Gılgamış Destanı Sait Maden Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Sait Maden
Çevirmen: Sait Maden

Gılgamış Destanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sait Maden olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gılgamış Destanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gılgamış Destanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gılgamış Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Gılgamış Destanı Yazarı Kimdir ?

Gılgamış Destanı yazarı Sait Maden 'dır. Sait Maden yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Destan türündedir.

Gılgamış Destanı PDF indir oku

Gılgamış Destanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gılgamış Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Gılgamış Destanı TIKLA PDF İNDİR !
Yaşam sevgisi, yiğitlik, aşk gibi konuların işlendiği bu destan, diğer destanlar gibi insanoğlunun ölümsüzlük arayışının kanıtlarından biridir. Sait Maden'in Batı kaynaklarından çevirdiği Gılgamış Destanı'nın, Yunan destanı İlyada'dan, Hint destanı Mahabharata'dan beş bin yıl öncesinde yazıya geçirildiği tahmin edilmektedir. Gılgamış Destanı, insanoğlunun ilk yazınsal ürünü, ilk başyapıtıdır.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Gılgamış Destanı TIKLA PDF İNDİR !

11.09.2020

Basım Hatası

Kitabın 96. sayfasından 113. sayfasına kadar olan kısım yok. (Bu kısımları başka kitaptan okuyup tamamladım) Bu aradaki sayfaların yerine kitabın 117. sayfa ile 124. sayfa arasındaki kısımlar tekrar basılmış. Bunun dışında destanı okurken oldukça keyif aldım. Çevirisi de çok güzel.


17.04.2020

Yıllardır Okunan Bir Destan

Söyleniş zamanı eski ama yaşananlar hep çok yeni. İnsan şöyle düşünüyor: insan bin yıllardır aynı insan.

Gılgamış Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Destan
Etiketler; Edebiyat, Destan, Gılgamış Destanı, Sait Maden

Yorum Gönder