21 Kasım 2021

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap J. K. Rowling Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 39,0 TL
Yazarı: J. K. Rowling
Çevirmen: J. K. Rowling

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı J. K. Rowling olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap Yazarı Kimdir ?

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap yazarı J. K. Rowling 'dır. J. K. Rowling yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap PDF indir oku

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap TIKLA PDF İNDİR !


"Kanıtlar, bazen, zihninin en rahat ve etkiye en açık olduğu durumlarında -örneğin uyurken- Karanlık Lord'un düşüncelerini ve duygularını paylaştığına işaret ediyor. Müdür bunun devam etmesini uygun bulmuyor. Benim sana, zihnini Karanlık Lord'a karşı nasıl kapatacağını öğretmemi istiyor."

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki beşinci yılında Harry, hayatını cehenneme çeviren sihirli/sihirsiz pek çok şeyle başa çıkmak zorunda: Yaz tatilini yanlarında harcadığı aptal akrabaları; ergenlik çağının isyanları, heyecanları, korkuları; onun gösteriş düşkünü bir yalancı olduğunu düşünenler; okulun işleyişine burnunu sokan Sihir Bakanlığı; öncekileri mumla aratan yeni bir Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeni; yine karşı karşıya geldiği Ruh Emici'ler ve Ölüm Yiyen'ler; varlığını her zamankinden çok hissettiren Voldemort; ağır dersler, zor sınavlar, acımasız cezalar; sürekli yinelenen bir kâbus ve acıyan yara izi; ona en yakın insanlardan birinin ölümü; beş yıl gecikmeyle öğrendiği bir gerçek...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 975

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap TIKLA PDF İNDİR !

18.10.2020

Harika

En yaratıcı kitaplar


08.10.2020

HP

Bu seriye bayılıyorum


23.08.2020

Harry Potter 🧡

Harry Potter candır🌼 tüm kitaplarını birlikte alıyorum inşallah çokça severim

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap, J. K. Rowling

Yorum Gönder