21 Kasım 2021

Normal İnsanlar Sally Rooney Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Sally Rooney
Çevirmen: Sally Rooney

Normal İnsanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sally Rooney olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Normal İnsanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Normal İnsanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Normal İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Normal İnsanlar Yazarı Kimdir ?

Normal İnsanlar yazarı Sally Rooney 'dır. Sally Rooney yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Normal İnsanlar PDF indir oku

Normal İnsanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Normal İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Normal İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Connell ve Marianne, İrlanda'nın küçük bir şehrinde yaşayan, aynı okula giden iki genç. Connell okulun en popüler ve başarılı öğrencilerindenken Marianne içedönük, sevilmeyen, hatta dışlanan bir tip. İkili bir gün sohbet etmeye başlar ve bu sohbet giderek uzar, ikisinin de hayatını değiştirecek bir ilişkiye dönüşür.Normal İnsanlararkadaşlık, karşılıklı çekim ve aşk üzerine bir roman. Sally Rooney lise yıllarından üniversiteye uzanan bir ilişkinin kaydını tutuyor; toplumda yer edinme ve özgürleşme mücadelesi veren, birbirlerinden asla ayrı kalamayan, ancak sevmek için de çetin sınavlar vermek zorunda kalan iki gencin hikâyesiyle bir kuşağı temsil ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Normal İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

Sally Rooney

Rooney çok genç bir kalem olmasına rağmen şimdiden modern bir klasik yaratmayı başarmış bir yazar. Kendini bulmaya çalışan iki ruhun nasıl kesiştiği hakkında, merak uyandırıcı ve sade bir roman...


25.10.2020

..

Okurken çok keyif aldigimi söyleyemem malesef


17.10.2020

güzel

hoş ve akıcı bir kitap

Normal İnsanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Normal İnsanlar, Sally Rooney

Yorum Gönder