21 Kasım 2021

Aelita - Modern Klasikler 161 Aleksey Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Aleksey Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Mazlum Beyhan

Aelita - Modern Klasikler 161 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aleksey Nikolayeviç Tolstoy olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Aelita - Modern Klasikler 161 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aelita - Modern Klasikler 161 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aelita - Modern Klasikler 161 TIKLA PDF İNDİR !

Aelita - Modern Klasikler 161 Yazarı Kimdir ?

Aelita - Modern Klasikler 161 yazarı Aleksey Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Aleksey Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Aelita - Modern Klasikler 161 PDF indir oku

Aelita - Modern Klasikler 161 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aelita - Modern Klasikler 161 TIKLA PDF İNDİR !

Aelita - Modern Klasikler 161 TIKLA PDF İNDİR !

Aleksey N. Tolstoy'un 1923 yılında yazılmış ve pek çok dünya diline çevrilmiş yapıtı Aelita, çağın fizik, astronomi ve tarih görüşlerini sentezleyen bir serüven. Bir Sovyet mucidi ile eski bir Kızılordu neferi, Mars'ta yeni bir uygarlık savaşının içinde buluyorlar kendilerini. Sosyal eşitliği kurma iddiasındaki bir ülkeden gelip ilahi bir ilgi ve korkuyla karşılanıyorlar. "Göklerin Oğullarını" ilahi tahtlarından indiren ilk etken, çökmekte olan eşitsiz Marslı uygarlığının güzel prensesi Aelita'nın aşkı oluyor, ikincisi ise isyan. Yayımlandığından bu yana pek çok kez sinemaya uyarlanmış Aelita, zamanın göreliliği, roket fiziği, Sovyet sistemi gibi temalardan yararlanan yazarın "Batı'nın Çöküşü" teorileriyle tartışması olarak da değerlendirilir.

(Tanıtım Bülteninden)

Aelita - Modern Klasikler 161 TIKLA PDF İNDİR !Aelita - Modern Klasikler 161 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Aelita - Modern Klasikler 161, Aleksey Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder