24 Kasım 2021

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu Şermin Yaşar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,88 TL
Yazarı: Şermin Yaşar
Çevirmen: Şermin Yaşar

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şermin Yaşar olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu Yazarı Kimdir ?

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu yazarı Şermin Yaşar 'dır. Şermin Yaşar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu PDF indir oku

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Hayat ne biriktirir bizim için?

Kırık dökük aşklar, yaşanmamışlıklar, olmamışlıklar, birçocukluk anısına teğellenmiş hüzünler, aşkın sonsuz bekleyişleri,ayrılıklar, kentler, köyler, yollar, rüzgârlar, gündoğumları, birazkeder, biraz da neşeyle çatılmış evler… Hayat bizim için saklamayahazır olduklarımızı, bize yakışanları, ihtiyacımız olanları ve bizi büyütecekleri, bizi biz edecekleri biriktirir…

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu gidenler için bir ağıt, kalanlariçinse bir şiir, biriktirilmiş insan öyküleri…

Şermin Yaşar, Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu'nda o çoközlediğimiz "insan"a bütün görkemiyle geri döndürüyor bizi. Hazırlayın yüzünüzü. Gülüşünüzün yanına biraz da kederkoyun, okurken biraz ondan alacaksınız, biraz bundan.Kıtlama çay içer gibi...

(Tanıtım Bülteninden)

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

22.11.2020

gülerken ağlamak

Bu kitap pek çok hissi aynı anda yaşayabileceğiniz, sayfaları rüzgar hızında çevireceğiniz, hayattan bir sürü öyküyle dolu!


09.11.2020

Bütün hisler bir arada

Kitabın içindeki her öykü ayrı bir hissi ortaya çıkartıyor. Bir anda kahkahalarla gülerken bir anda bir hüznün tam ortasında kalıveriyorsunuz. Kitabın hem düşündüren aynı zamanda neşelendiren içinize işleyen bir yapısı var. Şermin Yaşar kaleminden harika bir eser. Herkese tavsiye ederim.


10.01.2020

Göçüp Gidenler ile bizde kalanlar

Bazı öykülerin yarattığı o his kolay kolay gitmeyecek. Neşeden hüzüne savrulurken incecik zarif bir anlatımla yazılmış bir çırpıda okuyacaksınız. Bu kitap ağzınıza kahve sonrası kalan o hoş tada benzer bir tad bırakacak.

Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu, Şermin Yaşar

Yorum Gönder