24 Kasım 2021

Yazma Sanatı Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Gökçe Yavaş

Yazma Sanatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Yazma Sanatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yazma Sanatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yazma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Yazma Sanatı Yazarı Kimdir ?

Yazma Sanatı yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Yazma Sanatı PDF indir oku

Yazma Sanatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yazma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Yazma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

"Yazmanın amacı para kazanmak, ünlü olmak, sevgili bulmak, sevişmek ya da arkadaş edinmek değildir. Sonuçta amaç, eserinizi okuyacak insanların hayatlarını ve kendi hayatınızı zenginleştirmektir. Amaç; uyanmak, iyileşmek ve başa çıkmaktır. Mutlu olmaktır, tamam mı? Mutlu olmak. Bu kitabın bir kısmı, belki büyük bir kısmı, benim yazmayı nasıl öğrendiğimle ilgili. Çoğu, sizin nasıl daha iyi yazabileceğinizle ilgili. Geri kalanı ve belki en iyi kısmı da bir izin kâğıdı gibi: Yapabilirsiniz, yapmalısınız ve başlayacak kadar cesursanız yapacaksınız. Yazmak bir sihir, her yaratıcı sanat dalı kadar ab-ı hayat. Su bedava. İçsenize."

Stephen King'in bu yarı anı yarı kılavuz niteliğindeki muhteşem eseri bir yandan yazarın çalışma ve üretme süre cine ışık tutarken bir yandan da yazmak isteyenlere yol gösteriyor. Çocukluğundan kariyerinin zorlu ilk günlerine ve 1999'da geçirdiği ölümcül kazaya kadar King'le beraber yazarlığın engebeli yollarında yürüyeceksiniz.

Yazma Sanatı, okuyan herkesi etkileyerek cesaret aşılayacak bir başyapıt.

(Tanıtım Bülteninden)

Yazma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

25.09.2020

sürükleyici olduğuna eminim

Artık yazacak birşeyi kalmadığı ve ölemediği için bizi yazmaya teşfik ediyor takdir ettim. Her kitabı gibi bunu da okumak için sabırsızlanıyorum.


08.07.2020

Öneri

Çok güzel


18.06.2020

yazma sanatı

Kitabın ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Yazma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Yazma Sanatı, Stephen King

Yorum Gönder