23 Kasım 2021

Empati Adam Fawer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Adam Fawer
Çevirmen: Murat Kayı

Empati indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adam Fawer olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Empati eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Empati ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Empati TIKLA PDF İNDİR !

Empati Yazarı Kimdir ?

Empati yazarı Adam Fawer 'dır. Adam Fawer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Empati PDF indir oku

Empati indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Empati TIKLA PDF İNDİR !

Empati TIKLA PDF İNDİR !
Yaşamınızın kontrolü sizde değil! Öyle olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vermekte özgürsünüz. Bu kitabı kapatabilirsiniz. O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz. Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgınca bir şey yapabilirsiniz. Ne isterseniz yapabilirsiniz. Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz. Her davranışınızı önceden belirleyen arzularınız ruhunuzun o kadar derinlerine işlemiştir ki, onlara dikkat bile etmezsiniz. Ve bu da sizi mükemmel bir köle yapar. Bu nedenle, hayatınızı yaşamaya devam edin. Ne isterseniz yapın. Sadece 'isteklerinizin' tümüyle sizin kontrolünüzde olmadığı gerçeği üzerine kafanızı çok fazla yormamaya çalışın.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 640

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 409

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: April Yayıncılık Empati TIKLA PDF İNDİR !

21.09.2020

Sürükleyici

Akıcı bir kitap, nasıl bittiğini anlamayacaksınız. Okumanızı tavsiye ederim.


12.03.2020

Fantastik

Başta nasıl bitecek diye gözünüz korkabilir ama sakın korkmayın. Kitap bittiğinde nasıl ya diye bir süre boşluğa bakabilirsiniz.. Kesinlikle okuyun..


20.11.2019

yaratıcı

Kitap başından sonuna kadar çok merak uyandırıcıydı. Kitabın kalınlığı gözünüzü korkutmasın nasıl bittiğini anlamıyorsunuz öyle akıcı ki film izler gibiydi. Adam Fawer'ın kalemine hayran kaldım! mükemmel ve sürükleyici bir eser.elinizden bırakamayacaksınız

Empati TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Empati, Adam Fawer

Yorum Gönder