26 Kasım 2021

Franny ve Zooey Jerome David Salinger Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Jerome David Salinger
Çevirmen: Ömer Madra

Franny ve Zooey indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jerome David Salinger olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Franny ve Zooey eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Franny ve Zooey ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Franny ve Zooey TIKLA PDF İNDİR !

Franny ve Zooey Yazarı Kimdir ?

Franny ve Zooey yazarı Jerome David Salinger 'dır. Jerome David Salinger yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Franny ve Zooey PDF indir oku

Franny ve Zooey indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Franny ve Zooey TIKLA PDF İNDİR !

Franny ve Zooey TIKLA PDF İNDİR !
Glass'lar; öncesi, savaş ve sonrası ile 2. Dünya Savaşı'nın "yaralanmış" kuşağının yedi "tuhaf" kardeşli "tipik" bir ailesi... Ölümler, intiharlar, güvence aranan mistik savruluşlar ve aşklar arasında, hayatla yaşanan yüksek voltajlı ve suskun uyumsuzluklar, sessiz çıldırma eşikleri... "Biz dördümüz, birbirimize yakın kan bağıyla bağlıyız ve bir tür deruni aile diliyle, iki nokta arasındaki en kısa mesafenin neredeyse tam bir daire olduğu bir çeşit romantik geometri ile konuşuruz. Son bir uyarı sözü: Aile soyadımız Glass. Bir dakika sonra, Glass erkeklerinden en genci, yaşayan büyük ağabeyi Buddy Glass'ın kendisine gönderdiği aşırı derecede uzun mektubu okurken görülecek (...) Bana söylediğine göre, mektubun üslubu, bu anlatıcının üslubuna ya da yazılı üslupçuluğuna, rastgeleliğin adamakıllı ötesinde bir benzerlik gösteriyormuş; genel okur da hiç şüphesiz, mektubun yazarı ile bendenizin aynı kişi olduğu sonucuna balıklama atlayacaktır. Atlayacaktır ve maalesef atlamalıdır da"... Nicedir, bir 20. yüzyıl "modern-klasik"i olarak anılan "kırk yıllık suskun" J. D. Salinger'dan, hayat üstüne, sanki kendi geleceğini de okuduğu tedirgin, derin, acı iki uzun "hikaye"



Sayfa Sayısı: 156

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Franny ve Zooey TIKLA PDF İNDİR !

28.10.2020

Tekrar

Hayatımda okumaktan keyif aldığım en iyi kitap olabilir,defalarca okudum,kusursuz bir eser.


02.09.2020

merhaba

Çevrendekilerden uzaklaşmak, her şeyin bayağı gelmesi, etrafındakiler için hayat devam ederken kendini bir türlü toparlayamamak ve bunun üzerinden doğan çatışmayı anlaşılabilir kılıyor diyebilirim bu kitap için. En azından benim için biraz böyle oldu. Aşağıda çok güzel uzunca bir yorum var. Daha fazla bilgi almak için açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.Keyifli okumalar


06.08.2020

Salinger!

En sevdiğim yazarın en sevdiğim kitaplarından. Diline ve uzun cümlelerine alışmak zaman alsa da -ki yazardan çok çeviriden kaynaklandığını düşünüyorum- bazen öyle paragraflar geliyor ki karakterlerin ne kadar canlı olduğuna inanamıyor insan. Glass ailesi ikinci ailem oldu diyecek kadar ileri gidebilirim. Salinger'a yeni başlayacaklara önce "Çavdar Tarlasında Çocuklar"ı önererim. Eğer Glass ailesinin bi' parçası olmaya devam etmek isterseniz de "Yükseltin Tavan Kirişini Ustalar-Seymour" u okuyabilirsiniz.

Franny ve Zooey TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Franny ve Zooey, Jerome David Salinger

Yorum Gönder