26 Kasım 2021

Az Hakan Günday Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Hakan Günday
Çevirmen: Hakan Günday

Az indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Günday olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Az eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Az ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Az TIKLA PDF İNDİR !

Az Yazarı Kimdir ?

Az yazarı Hakan Günday 'dır. Hakan Günday yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Az PDF indir oku

Az indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Az TIKLA PDF İNDİR !

Az TIKLA PDF İNDİR !
Diyebilirsin ki, bir insanı, fotoğraflarından ve hakkındaki haberlerden ne kadar tanıyabilirsin? Haklısın. Belki de çok az...

O zaman şöyle demeliyim: Seni az tanıyorum... Az...

Sen de fark ettin mi? Az dediğin, küçücük bir kelime. Sadece A ve Z.
Sadece iki harf. Ama aralarında koca bir alfabe var.

O alfabeyle yazılmış onbinlerce kelime ve yüzbinlerce cümle var. Sana söylemek isteyip de yazamadığım sözler bile o iki harfin arasında.

Biri başlangıç, diğeri son. Ama sanki birbirleri için yaratılmışlar.

Yan yana gelip de birlikte okunmak için. Aralarındaki her harfi teker teker aşıp birbirlerine kavuşmuş gibiler.

Senin ve benim gibi...
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 197

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Az TIKLA PDF İNDİR !

01.10.2020

güzeldi

kitapta tesadüfler biraz abartılmış ama çok güzel ve etkileyiciydi bazı yerlerde yeter artık deyip bırakıp tekrar o merak güdüsüyle 1 dakika geçmeden tekrar elime aldığım oldu okuduğum ikinci kitabıydı galiba diğerlerini de alacağım.


08.09.2020

Çarpıcı

Derdâ ile Derda adında iki farklı insanın çocukluklarından ölümlerine kadar olan bütün yaşadıkları sert bir gerçeklikle anlatılmış roman oldukça karanlık ve çarpıcı mutlaka okunmalı


01.09.2020

Kusursuz

Seneler önce daha lise öğrencisiyken okuduğum ilk Hakan Günday kitabı, o günden beri her yeni kitabını hemen alırım. Harika bir dil ve kurgu, her satırda yeni bir şaşkınlık, ne ara sonuna geldiğimi anlayamadığım bir akıcılık.

Az TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Az, Hakan Günday

Yorum Gönder