23 Kasım 2021

Aşıklar Bayramı Kemal Varol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Kemal Varol
Çevirmen: Kemal Varol

Aşıklar Bayramı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Varol olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşıklar Bayramı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşıklar Bayramı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşıklar Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

Aşıklar Bayramı Yazarı Kimdir ?

Aşıklar Bayramı yazarı Kemal Varol 'dır. Kemal Varol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşıklar Bayramı PDF indir oku

Aşıklar Bayramı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşıklar Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

Aşıklar Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

"Babam, tamı tamamına yirmi beş yıl sonra, bir elinde yıllanmışüç telli bağlaması, diğer elinde ahşap bavulu, kapımın önünde dizçökmüş, gece vakti aniden ortaya çıkmış mahcup bir konuk veya geçipgiden zamandan borcunu mahsup etmeye gelmiş eski bir alacaklı gibiöylece beni bekliyordu."

Evvela, baba-oğul hesaplaşmasına dair bir roman bu… Kırgınlığın,kızgınlığın, suçluluk duygusuyla, hayatından çıkartma arzusununkopamamakla boğuştuğu bir hesaplaşma. Romanın kahramanıavukatın "Her oğul gibi, ne kadar direnirsem direneyim daha enbaşından babama karşı yeniktim" hissinin hep orada durduğu birhesaplaşma.

Bir yandan da kırık bir aşk hikâyesinin bulutu dolanıyor babasıyla"meselesini" halletmeye çalışan adamın üzerinde… Yoksa, iki aşkhikâyesinin mi?

Roman, aynı zamanda bir yol hikâyesi… Hem, düz anlamıyla biryol hikâyesi: Diyarbakır'dan Kars'a yolculuk ediyoruz. Uzun yolunmenzilleri, konaklama tesisleri, aramalar, kontroller, ıssıztaşra köşeleri… Memleket hastaneleri…

Ama bir yandan da hafıza içinde bir yolculuğun hikâyesini dinliyoruz.Zihnin kuytularına, bilincin dehlizlerine de uzanan bir yolculuk. Herkonakta çırak ve hayranlarının adeta onu beklediği saz aşığı babanınmüphem ilişkilerinin ve evvel hayatındaki kadınların sırrına doğru
yolculuk… Asıl uzun yol, o işte…

Okurları, Kemal Varol'un önceki eserlerine de uğradığını sezecektir buyolculuğun.

Aşıklar Bayramı içli bir türkü…

(Tanıtım Bülteninden)

Aşıklar Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

Gözün kaderi görmek , kalbin kaderi...

Kitabı genel olarak beğendim. Lakin biraz daha kültüre ve oğlunun  aşkına değine bilirdi. Eksikleri olmasına rağmen güzel bir kitaptı. Kaleminize sağlık.


19.10.2019

Hayal Kırıklığı

Kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemiyorum ama kitabı zorla bitirdim. Neredeyse ilk 10 sayfa kapı zili çalıyor. Ve uyuz olduğum bir anlatım tarzı. Diyeceksen de. Demogoji ve sündürüden başka bir şey yok. aslında anlatılan bir şey de yok. Kahramanları yok. Hikaye yok. Kurgu kötü. çatlaklar var belirgin kurgu da. Tamamiyle vakit kaybı bana göre...


22.05.2019

Aşıklar Bayramı

Aşıklar Bayramı naif ve rafine bir dille anlatılmış bir oğul baba hesaplaşması, baba ve oğlun unutamadıkları pişmanlık duydukları aşık oldukları kadınlara hissettikleri özellikle müziğe canı gönülde bağlı olan ve hayatın son demlerini yaşayan babanın sevdiği kadınlar ile beslediği ezgileri ve sevdiği tüm kadınlardan af dilediği ancak oğlu ile aradaki uçurumu cevaplanmamış soruları konuşmamaları belkide konuşmanın artık bir gereği olmayacağı hissiyatı veren baba ve oğul. Bu arada roman aynı zamanda bir yol hikayesine dönüştüğü için bir türkü hissiyatı veren okunulası güzel bir kitap...

Aşıklar Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşıklar Bayramı, Kemal Varol

Yorum Gönder