25 Kasım 2021

Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur Friedrich Nietzsche Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Friedrich Nietzsche
Çevirmen: Mustafa Tüzel

Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Friedrich Nietzsche olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur TIKLA PDF İNDİR !

Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur Yazarı Kimdir ?

Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur yazarı Friedrich Nietzsche 'dır. Friedrich Nietzsche yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur PDF indir oku

Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur TIKLA PDF İNDİR !

Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur TIKLA PDF İNDİR !

Friedrich Wilhelm Nietzsche (1844-1900): Geleneksel din, ahlak ve felsefe anlayışlarını kendine özgü yoğun ve çarpıcı bir dille eleştiren en etkili çağdaş felsefecilerdendir. Bonn Üniversitesi'nde teoloji okumaya başlayan Nietzsche daha sonra filolojiye yöneldi. Leipzig Üniversitesi'nde öğrenimini sürdürdü, henüz öğrenci iken Basel Üniversitesi filoloji profesörlüğüne aday gösterildi.


1869'da sınav ve tez koşulu aranmadan, yalnızca yazılarına dayanarak doktor unvanı verilen Nietzsche, profesörlüğü sırasında klasik filoloji çalışmalarından uzaklaştı ve felsefeyle uğraşmaya başladı. Tragedyanın Doğuşu, Zamana Aykırı Bakışlar, İnsanca Pek İnsanca, Tan Kızıllığı, Şen Bilim, Böyle Söyledi Zerdüşt, İyinin ve Kötünün Ötesinde, Ahlakın Soykütüğü, Ecce Homo, Wagner Olayı, Dionysos Dithyrambosları, Putların Alacakaranlığı, Deccal, Nietzsche Wagner'e Karşı başlıca büyük eserleri arasında yer almaktadır.



(Tanıtım Bülteninden)



Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur TIKLA PDF İNDİR !Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ecce Homo-Kişi Nasıl Olduğu Kimse Olur, Friedrich Nietzsche

Yorum Gönder