25 Kasım 2021

Rüyalar Anlatılmaz Nermin Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Nermin Yıldırım
Çevirmen: Nermin Yıldırım

Rüyalar Anlatılmaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nermin Yıldırım olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüyalar Anlatılmaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüyalar Anlatılmaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüyalar Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Rüyalar Anlatılmaz Yazarı Kimdir ?

Rüyalar Anlatılmaz yazarı Nermin Yıldırım 'dır. Nermin Yıldırım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Rüyalar Anlatılmaz PDF indir oku

Rüyalar Anlatılmaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüyalar Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Rüyalar Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Pilar, aniden ortadan kaybolan kocası Eyüp'ün başına kötü bir şey geldiğinden şüphelenmektedir. Çünkü kocasının habersiz
ortadan kaybolması için bir sebep yoktur.

Polisi arayan Pilar kocasının İstanbul uçağına binerek memleketine gittiğiniöğrenince çaresizce evde beklemeye dayanamayıp soluğu İstanbul'da alır ve orada kocasının yıllardır görüşmediği ve kendisinin de ilk kez tanıştığı ailesinin yardımıyla Eyüp'ü bulmaya çalışır.Uyku problemleri çeken, uykuları kâbuslarlabozulan, ancak uyandığında hiçbirini hatırlamayan Eyüp'ün bir psikoloğun tavsiyesiyle tuttuğu rüya günlüğü de Pilar'ınyanındadır. Ancak günlüğün sayfaları ilerledikçe rüyalar kâbuslara devşirilecek, korkunç bir aile sırrı ortaya çıkacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Rüyalar Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

08.07.2020

Aile hikayesi sevenler için harika bir kitap

Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Güçlü dili ve şaşırtan sonuyla etkiledi. Bütün kitaplarını okumamı sağladı.

Rüyalar Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Rüyalar Anlatılmaz, Nermin Yıldırım

Yorum Gönder