25 Kasım 2021

Fırtınada Yanacaksın John Verdon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: John Verdon
Çevirmen: Ender Nail

Fırtınada Yanacaksın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Verdon olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fırtınada Yanacaksın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fırtınada Yanacaksın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fırtınada Yanacaksın TIKLA PDF İNDİR !

Fırtınada Yanacaksın Yazarı Kimdir ?

Fırtınada Yanacaksın yazarı John Verdon 'dır. John Verdon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Fırtınada Yanacaksın PDF indir oku

Fırtınada Yanacaksın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fırtınada Yanacaksın TIKLA PDF İNDİR !

Fırtınada Yanacaksın TIKLA PDF İNDİR !

New York'un sessiz sakin kasabası White River'da bir keskin nişancı dehşet saçıyor ve öldürülen polisin telefonuna bir uyarı mesajı geliyor. Kimsenin kimseye güvenmediği soruşturmaya danışmanlık yapması için çağrılan Gurney'in ise elinde gizemli bir nottan başka bir şey yok.

Bir parktaki oyun alanında ayak tabanlarına üç farklı harf dağlanmış iki cesedin bulunmasıyla işler daha da karmaşık bir hal alırken yetkililerin resmi açıklamalarıyla ters düşen Gurney, kasabayı labirent gibi sarmış olaylar silsilesini tek başına çözmeye kararlı. Yaklaşmakta olan fırtına herkesi yakmadan cevaplaması gereken bir soru var: Bu akıldışı bulmacada gözden kaçırdığı şey ne?

"John Verdon şaşırtıcı olay örgüsü, katil avı ve akıllıca düşünülmüş karakterler yaratmada kendini kanıtlamış bir usta."

-Publishers Weekly-

"Bir bulmacanın parçalarını yerleştirir gibi kitabın son sayfasına dek, katili bulacak olmanın tarifsiz hazzını suç romanlarına özgü gerçekçi gözlemlerle nasıl harmanladığına bakılırsa, bu serinin neden bu kadar popüler olduğunu anlamak zor değil."

-Kirkus Reviews-

(Tanıtım Bülteninden)

Fırtınada Yanacaksın TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2020

Güzel

Yazarın diğer kitaplarını okumuştum bunu da okudum bu da harika


15.10.2020

Güzel

Yazarın diğer kitaplarını okudum hepsi harikaydı. Bunun da öyle olduğuna inanıyorum...


14.12.2019

Okunmalı

Polisiye yazarlar arasında kesinlikle okunması gerekenlerden . Tüm kitaplarını okudum .

Fırtınada Yanacaksın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Fırtınada Yanacaksın, John Verdon

Yorum Gönder