23 Kasım 2021

Doğu Yakası Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Mustafa Şahin

Doğu Yakası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve Oda Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Doğu Yakası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Doğu Yakası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Doğu Yakası TIKLA PDF İNDİR !

Doğu Yakası Yazarı Kimdir ?

Doğu Yakası yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Doğu Yakası PDF indir oku

Doğu Yakası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oda Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Doğu Yakası TIKLA PDF İNDİR !

Doğu Yakası TIKLA PDF İNDİR !
Jack London, başeserleri arasında sayılan bu romanı kolay yazmadı. Çürümesi, solması yaprak dökümüyle, filizlenmesi, hasatıyla bir insan tarlası halindeki Doğu Yakası'nda, kendisi de diğer işsizler gibi günü gününe ve çoğunlukla aç, ekmeksiz olarak yaşadı. Bu en acımasız gerçekliğin bütün eziciliğini kendi sırtında duydu. Acılara malolmuş bu gözlemleri romanlaştırdığı zaman dünya kamuoyu büyük bir şaşkınlık duymuştu. Bütün bunlar gerçek olabilir miydi?



Sayfa Sayısı: 253

Baskı Yılı: 1990


Dili: Türkçe
Yayınevi: Oda Yayınları Doğu Yakası TIKLA PDF İNDİR !Doğu Yakası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Doğu Yakası, Jack London

Yorum Gönder