23 Kasım 2021

Merhum Nasıl Bilirdi Mehmet Bilal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Mehmet Bilal
Çevirmen: Mehmet Bilal

Merhum Nasıl Bilirdi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Bilal olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Merhum Nasıl Bilirdi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Merhum Nasıl Bilirdi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Merhum Nasıl Bilirdi TIKLA PDF İNDİR !

Merhum Nasıl Bilirdi Yazarı Kimdir ?

Merhum Nasıl Bilirdi yazarı Mehmet Bilal 'dır. Mehmet Bilal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Merhum Nasıl Bilirdi PDF indir oku

Merhum Nasıl Bilirdi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Merhum Nasıl Bilirdi TIKLA PDF İNDİR !

Merhum Nasıl Bilirdi TIKLA PDF İNDİR !

Doğan Ekinci öldü. Herkes gibi sakince gömülüp bu dünyadan ayrılmayı beklerdi ama hiç de öyle olmadı. Şimdi bir cenaze töreninde gördüğü yüzlerin kendisini son yolculuğuna uğurlamak için orada olduğunu biliyor ve geçmişin anıları bir bir zihnine doluyor. Yıllarca garsonluk yaptığı kafenin müdavimleri, bazıları "dostu" da olan mahalle sakinleri onun son anlarına yaraları, neşeleri, hayal kırıklıkları ve umutlarıyla konuk olurken anlattıkları okuru da hayata ve ölüme dair derin bir muhasebeye davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Merhum Nasıl Bilirdi TIKLA PDF İNDİR !Merhum Nasıl Bilirdi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Merhum Nasıl Bilirdi, Mehmet Bilal

Yorum Gönder