28 Kasım 2021

Palto-Bez Ciltli Nikolay Gogol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Nikolay Gogol
Çevirmen: Uğur Büke

Palto-Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Gogol olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 88 sayfalık Palto-Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Palto-Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Palto-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Palto-Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Palto-Bez Ciltli yazarı Nikolay Gogol 'dır. Nikolay Gogol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Palto-Bez Ciltli PDF indir oku

Palto-Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 88 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Palto-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Palto-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Gogol'ün Palto adlı öyküsünün başkahramanı Akaki Akakiyeviç, hayatta işinden başka bir zevki olmayan, silik bir memurdur. Çevresi tarafından alay konusu olsa da sakin ve huzurlu bir hayat sürmektedir. Rusya'nın zorlu kışlarında eski püskü paltosuyla ne kendini soğuktan koruyabiliyor ne de yenisini almaya gücü yetiyordur. Canını dişine takıp yeterli parayı biriktirebildiğinde ise, hayalini kurduğu paltoya neler olacağından habersizdir.

Burun adlı öyküde ise sıradan bir güne uyanan bir adamın, burnunu her zamanki yerinde bulamayışı ve büyük bir ciddiyetle peşine düşüşü konu edilir.

Bürokrasinin bozulmuş düzenini fantastik öğelerle harmanlarken okuyucuyu da bu arayışa dahil eden Gogol fakirlikle, dışlanmışlıkla ve toplumsal yaşamın zorluklarıyla mücadele etmeye çalışan susturulmuş kitlenin sesi olur. Keskin bir ironi ve gözlem yeteneğiyle yazılmış ve Dostoyevski'nin "Hepimiz Gogol'ün paltosundan çıktık," diyerek önemini vurguladığı bu eseri, Uğur Büke'nin özenli çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Palto-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

26.10.2020

Uğur Büke

Duru ve son derece akıcı Türkçesiyle Uğur Büke Rus Edebiyatından seçkin eserleri dilimize kazandırmıştır. Koridor yayıncılığa da kitapseverlere bez ciltli kitapları uygun fiyatla sunduğu için teşekkür ederiz.

Palto-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Palto-Bez Ciltli, Nikolay Gogol

Yorum Gönder