25 Kasım 2021

Bir Dinozorun Anıları Mina Urgan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Mina Urgan
Çevirmen: Mina Urgan

Bir Dinozorun Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mina Urgan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Dinozorun Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Dinozorun Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Dinozorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Dinozorun Anıları Yazarı Kimdir ?

Bir Dinozorun Anıları yazarı Mina Urgan 'dır. Mina Urgan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Dinozorun Anıları PDF indir oku

Bir Dinozorun Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Dinozorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Dinozorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !
İngiliz edebiyatı 'duayenimiz' Mina Urgan, bu kez anılarıyla, bir yaşama ustası olarak karşımızda.

Mina Urgan 'Bir Dinozorun Anıları"nda açık yürekli, yalın ve naif bir dille anlatıyor; kendini, çevresindekileri ve bir coğrafyada olan biteni... Halide Edip, Necip Fazıl, Abidin Dino, Neyzen Tevfik, Sait Faik, Yahya Kemal, Ahmet Haşim, Atatürk ve başka pek çok isimle zenginleşmiş bir ömrü..."

Oğuz Atay'ı ayaküstü ve o kadar az gördüm ki, onunla ilgili ancak bir tek izlenim edindim: Koskocaman bir kediye benziyordu tıpkı. Çok kocaman ve çok güzel bir kediye, öyle benziyordu ki, ona elimi uzatınca 'miyaaav' diyeceğini sandım. Miyavlayacağı yerde 'tanıştığımıza memnunum' deyince şaşırıp kaldım."

Mina Urgan'ın anılarını bazen coşkuyla bazen buruklukla ama hep gülümseyerek okuyacaksınız.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 274

Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Bir Dinozorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Akıcı Bir Kitap

Dili oldukça akıcı... Çok eğlenerek zevkle okudum. Sol bir aydın perspektifinden cumhuriyet kuruluşundan 2000'lere kadar bir Türkiye resmi görüyorsunuz. Kitapta pek çok yazar ve sanatçı hakkında anekdotlar mevcut.


11.07.2020

Müthiş bir aktarım

Sadece kendi hayatını değil tanıklık ettiği tüm dönemlerin en önemli kişilerini, olaylarını ve iz bırakan yerleri aktarıyor bu kitapta. Özellikle bugüne gelirken her şeyin ne kadar farklılaştığını daha net görüyor insan. Bu fark derinden yaralasa da okurken birçok kez kahkahalar attıran müthiş bir insan ve yaşam.


19.03.2020

Hoş bir tat.

İnsanın ağzından hoş bir tat bırakıyor. Cumhuriyetin ilk kuruluş yıllarını, Atatürk'ü, cumhuriyetin ilk yıllarındaki entellektüel camiayı ilk ağızdan çok hoş şekilde dinliyoruz.

Bir Dinozorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Dinozorun Anıları, Mina Urgan

Yorum Gönder