28 Kasım 2021

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 Ursula K. Le Guin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Ursula K. Le Guin
Çevirmen: Ursula K. Le Guin

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ursula K. Le Guin olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 TIKLA PDF İNDİR !

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 Yazarı Kimdir ?

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 yazarı Ursula K. Le Guin 'dır. Ursula K. Le Guin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 PDF indir oku

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 TIKLA PDF İNDİR !

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 TIKLA PDF İNDİR !
Yerdeniz'e yeniden gidip onu hâlâ hatırladığım haliyle bulmak, ama değiştiğini ve değişmekte olduğunu görmek beni çok memnun etti." -Ursula K. LeGuin

Yerdeniz'in son kitabı Tehanu'nun yazılışından on yıl sonra tanıdık topraklara dönüyor Ursula LeGuin. Kaldığı yerden devam ediyor hikâyesine ama bir yandan ta başından başlıyor. Öteki Rüzgâr'da yepyeni karakterlerle tanışırken bildiğimiz karakterlerin de bilmediğimiz yönlerini öğreniyoruz. LeGuin'in aşinayı yabancı, olağanı olağanüstü kılan yazarlık gücü sayesinde büyü üzerine, sonsuzluk üzerine, sonra daha basit şeyler, mesela yaşam ve ölüm üzerine uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.

Tolkien'ın açtığı dönemin en yetenekli fantazi yazarı sayılan LeGuin bu romanıyla 2002'de "Dünya En İyi Fantazi Roman Ödülü"nü kazandı.



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 TIKLA PDF İNDİR !

21.01.2009

Mükemmel...

En sonunda seriyi tamamladım...

Fantastik edebiyat seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum... Yerseniz serisi ile birlikte Ursula´nın fantastik edebiyattaki gelişim sürecini de görüyorsunuz...


06.04.2004

Beklendiği gibi ama beklenmeyen

Yerdeniz 4'ü okuduğum zaman bir ölüm teması ile yüzleşince hiç bitmesini istemediğim bir öykünün sona erdiğini hissetmiştim. İlk gençliğimin kendimle özdeşleştirdiğim kahramanı artık onu kendisi yapan öz niteliklerini terketmiş ve bir biçimde ölmüştü.

Öteki Rüzgar'da ise daha farklı bir kavram ile karşılaşıyoruz. Ölümün ötesinde bile olan şeylerle bağlıyor öyküyü LeGuin. Bütün Yerdeniz'i şekillendirmiş olan temel bazı yapıtaşları çözülüyor ve parçalanmadan bütünlük doğuyor.

Bu kitapta çok sayıda kahraman var. Çoğu ile ilk kez tanışıyorsunuz ve sıklıkla bir çok detayları boş kalıyor. Ama bütün olarak öyküdeki rolleri gerekli miydi sorusuna tek yanıtım evet olurdu.

Ursula LeGuin seriye kendisine yakışan bir nokta koymuş.

Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Öteki Rüzgar - Yerdeniz Üçlemesi 5, Ursula K. Le Guin

Yorum Gönder