25 Kasım 2021

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz Melisa Kesmez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Melisa Kesmez
Çevirmen: Melisa Kesmez

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melisa Kesmez olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz TIKLA PDF İNDİR !

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz Yazarı Kimdir ?

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz yazarı Melisa Kesmez 'dır. Melisa Kesmez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz PDF indir oku

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz TIKLA PDF İNDİR !

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz TIKLA PDF İNDİR !

"Çıt diye kırılıyor iki insan. Bir vakit kaynadıkları yerden. Kimseduymuyor. Arabalar geçiyor sokaktan. Çocuklar koşuyor. Küfrediyorbiri. Bir kadın camdan bağırıyor mahalle bakkalına: 'Kadir, iki ekmek!'

'Tamam, abla! Hemen!' (...) Kimse duymuyor o incecik kırılma sesini,hayatın gürültüsü patırtısı içinde. Bir tek ikisi."

Melisa Kesmez ilk kitabı Atları Bağlayın Geceyi BuradaGeçireceğiz'deki öykülerinde derin yaşanmışlıkların, büyük hayalkırıklıklarının, küçük mutlulukların, irili ufaklı şaşkınlıkların,yenilgilerin, tatlı sarhoşlukların, anların, olasılıkların fotoğraflarınıçekiyor usul usul.

Bu fotoğraflarda melankoli de var, tatlı bir esinti de;yalnızlıklar da var, yanlışlıklar da; mutsuzluklar da var, mutsuzluğananik yapanlar da…

Kesmez'in bir arkadaşla sohbet ediyormuş gibi hissettiren kalemidertli ama ruhları karanlık olmayan insanların -en çok da şehirlikadınların- hallerini içtenlikle ve doğallıkla anlatıyor…

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz hayattan sızan ayrıntılarınkitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

Benzer

İnsan neyle yaşar kıvamında bir kitap


04.10.2019

Atları Bağlayın

Melisa Kesmez, bu kitabında bütün hezeyanlarından sıyrılan ya da bütün hezeyanlarıyla var olan o kadınlara bir ağacın hışırtısını duyumsamanın hassasiyetiyle seslenirken yalnız bir eylem haliyle yaşamaktansa yürümeye ve nihayet gitmeye kalkışan bütün o kadınlara ustaca bir selam çakıyor ve çeşitli kisverlerle kendi var oluş serüvenlerinden uzaklaştırılan ve ya da mahrum bırakılan bütün kadınlara ithafen kaleme aldığı satırlarda harbi bir süreç eleştirisinden de okuru mahrum bırakmıyor.


11.09.2019

Başarılı

Melisa Kesmez'in okuduğum ve henüz tamamladığım 3. öykü kitabı oluyor kendisi. Nohut Oda ve Bazen Bahar'a göre sayıca daha fazla ve kısa öykülerden oluşan bu kitapta da insana dair duygu ve durumlar, aile, ikili ilişkiler, gözden geçirilmesi gereken hayatlar, bitirilmeye cesaret edilemeyen veya edilen birliktelikler, o an içinden geleni yapmak ve kendini tanıyıp bulmak uğruna vazgeçilen ilişkiler gibi bir çok konu işlenmiş. Oldukça sempatik, zengin bir anlatım. Asla sıkılmadan okuyorum Melisa Kesmez'in öykülerini. Bu kitabı da gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Ancak Nohut Oda daha iyiydi nazarımda.

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz, Melisa Kesmez

Yorum Gönder