24 Kasım 2021

Beyoğlu Rapsodisi Ahmet Ümit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,0 TL
Yazarı: Ahmet Ümit
Çevirmen: Ahmet Ümit

Beyoğlu Rapsodisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Ümit olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beyoğlu Rapsodisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beyoğlu Rapsodisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beyoğlu Rapsodisi TIKLA PDF İNDİR !

Beyoğlu Rapsodisi Yazarı Kimdir ?

Beyoğlu Rapsodisi yazarı Ahmet Ümit 'dır. Ahmet Ümit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Beyoğlu Rapsodisi PDF indir oku

Beyoğlu Rapsodisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beyoğlu Rapsodisi TIKLA PDF İNDİR !

Beyoğlu Rapsodisi TIKLA PDF İNDİR !

Dostluk... Üç farklı yaşam tarzının birleştiği bir nokta

Orta yaşı geride bırakmış, tüm yaşamları Beyoğlu'nda geçmiş üç arkadaş; Selim, Kenan ve Nihat. Selim'in ağzından dinlediğimiz hikâyede üç arkadaşın, Kenan'ın ölüm deneyiminin ardından değişen hayatları ele alınıyor. Hayatını yeniden anlamlı kılmak için çırpınan Kenan, içine girdiği çukurun farkında değildir.

Beyoğlu'nda bir gayya kuyusu

Beyoğlu Rapsodisi yıllarca çekilmiş birçok fotoğrafın üst üste geçmiş bir hali adeta, sürekli kendini yenileyen Beyoğlu'nun santim santim çekilmiş dinamik bir panoraması. Ahmet Ümit İstiklal Caddesi'nin orta yerinde duran, üstünden atlayıp geçtiğimiz, sırlar ve acılarla dolu bir gayya kuyusunu başarıyla tasvir ediyor.

Burada öyle bir büyü vardı ki, şu anda benim yaptığım gibi, olanları sadece izlemekle yetinseniz bile, oyunun bir parçası olmaktan kurtulamazdınız. Çünkü bu caddeye adım atmak, bu sahnenin bir parçası olmayı kabul etmek demekti.

(Tanıtım Bülteninden)

Beyoğlu Rapsodisi TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

Kahve yanında...

Tek nefeste okuduğum, çok keyifli, sade kahve tadında bir kitap.


03.11.2020

Polisiye Eser

Okurken merak duygusu uyandırıyor, beklenmedik sonla akıcı sürükleyici bir anlatıma sahip kitap..


13.07.2020

Harika

Ahmet Ümitin muthiş kalemiyle  Beyoğlunu geziyor , soluyor adeta hissediyorsunuz.

Beyoğlu Rapsodisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Beyoğlu Rapsodisi, Ahmet Ümit

Yorum Gönder