24 Kasım 2021

Oliver Twist Charles Dickens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Charles Dickens
Çevirmen: Charles Dickens

Oliver Twist indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Dickens olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oliver Twist eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oliver Twist ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oliver Twist TIKLA PDF İNDİR !

Oliver Twist Yazarı Kimdir ?

Oliver Twist yazarı Charles Dickens 'dır. Charles Dickens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Oliver Twist PDF indir oku

Oliver Twist indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oliver Twist TIKLA PDF İNDİR !

Oliver Twist TIKLA PDF İNDİR !

Oliver Twist, yoksullar evinde dünyaya gelmiş bir yetimdir. Daha fazla yemek isteme cesareti, kapının önüne konmasına yol açar. Hayatta yapayalnızdır artık. Bir cenaze levazımatçısının yanına girer. Orada da kötü muamele görünce kaçar ancak bu kez de yankesici Fagin ve çetesinin eline düşer. Yeraltı dünyasının acımasız ortamında korkunç Fagin'in pençesinden kurtulmak için akıl almaz serüvenlere atılan Oliver'ı hiç ummadığı bir gelecek beklemektedir...

Oliver Twist, XIX. yüzyıl İngiliz edebiyatının en büyük romancısı olarak kabul edilen Charles Dickens'ın ikinci romanıdır. Sanayi Devrimi'nin zorlu yıllarını sarsıcı biçimde aktarmasının yanı sıra, toplumsal kötülüğü ve ahlak düşkünlüğünü de gözler önüne serip eleştirenOliver Twist, sürükleyici bir macera romanı niteliğiyle de öne çıkan klasik yapıtlardan biri olagelmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Oliver Twist TIKLA PDF İNDİR !

02.10.2020

Yeniden okumak keyif verdi

Ünlü İngiliz Yazarı Charles Dickes'ın ikinci romanıYıllar önce okumuştum. Bir yetimhanede büyyençocuğun dramatik hikayesi... Aradan geçen uzun zamansonra yeniden okumak büyük keyif verdi.


15.09.2020

Oliver Twist

Dickens bu kitabında yazarlığın doruklarına çıkmış bence..


14.10.2019

Oliver'lar Her Çağda Var

"Çocuk olmak her çağda zor" dedirten, kaotik öyküleriyle iz bırakan bir klasik. Oliver Twist, çocukluktan gençliğe geçişte okunulması ve okutulması gereken, erdeme erdem katan bir eserdir. Yalnız fena gam yapar, ölçülü tüketiniz.

Oliver Twist TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Oliver Twist, Charles Dickens

Yorum Gönder