24 Kasım 2021

Meyra-Bir Bosna Hikayesi Sinan Akyüz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Sinan Akyüz
Çevirmen: Sinan Akyüz

Meyra-Bir Bosna Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Akyüz olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 628 sayfalık Meyra-Bir Bosna Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Meyra-Bir Bosna Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Meyra-Bir Bosna Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Meyra-Bir Bosna Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Meyra-Bir Bosna Hikayesi yazarı Sinan Akyüz 'dır. Sinan Akyüz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Meyra-Bir Bosna Hikayesi PDF indir oku

Meyra-Bir Bosna Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 628 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Meyra-Bir Bosna Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Meyra-Bir Bosna Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

"Son günlerde," diye konuşmasını sürdürdü Meyra, "bir duygu her karanlık çöküşünde gelip yakama yapışıyor. Onu yenmek için bir şeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Bazen korkum ve üzüntüm birbirine karışıyor. Sabrım, bütün korkularım, belirsizliklerim ve acılarım… Hepsi sanki bu duyguda bir araya gelmiş gibi. İşte o zaman aklıma sen geliyorsun, seni düşünüyorum. Özellikle de akşamın o ilk saatlerinde..."

Meyra: Bir Bosna Hikâyesi, Avrupa'nın orta yerinde, bütün dünyanın gözlerinin önünde gerçekleşen 20. yüzyılın en büyük trajedisine, Bosnalı Müslümanların soykırımına odaklanıyor.

Tamamen gerçeklere dayanan kişisel hikâyelerden, acılardan yola çıkan Sinan Akyüz, sadece siyasi meseleleri etkili bir biçimde ortaya koymakla kalmıyor, mikro düzeyde iki insan arasında –komşu, arkadaş, sevgili, akraba– oluşan duyguları da ustalıkla gözler önüne seriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Meyra-Bir Bosna Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

30.09.2020

Meyra

Sinan Akyüz ün diğer kitaplarını da okumuştum Piraye ve İncir Kuşları'nı çok güzel ve akıcıydı.Meyra'da bu kitaplara göre daha yavaş ilerledim fazla ayrıntıya değinmiş yazar bu kitabında ama konusu gerçekten çok acıklı yakın zaman da olan bu katliamın  acıklı hikayesi okumanızı tavsiye ederim ve başka bir yazarın Leyla kitabı da Bosna katliamında yaşanılan başka bir acı hikaye anlatılmış bunu okuyanların Leyla'yı da  okumasını kesinlikle tavsiye ederim


11.07.2020

Srebrenitsa

Tam 25 yıl önce bugün soykırım, zulüm, insanlığın bittiği, dünyanın aşağılık sessizliği . . .Sizi derinden etkileyecek bir kitap .


09.07.2020

Olmamış

Çok tekrar içeren.çok basit yazılmış bir ve daha önceki kitabın bir benzeri gibi olmuş.Hikaye muhteşem anlatım çok zayıftı.Çok şaşırdım.Sanki başka biri yazmışta Sinan Akyüz imzalı çıkmış gibi...

Meyra-Bir Bosna Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Meyra-Bir Bosna Hikayesi, Sinan Akyüz

Yorum Gönder