26 Kasım 2021

Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi F. Scott Fitzgerald Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: F. Scott Fitzgerald
Çevirmen: Mehmet Ortaç

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı F. Scott Fitzgerald olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi yazarı F. Scott Fitzgerald 'dır. F. Scott Fitzgerald yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi PDF indir oku

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Hayat böyledir işte, kesişen hayatlar ve yollar zinciri, kimsenin kontrol edemediği."

F. Scott Fitzgerald, 20. yüzyıl Amerikan ve dünya edebiyatının en önemli isimlerinden. Ünlü eseri Muhteşem Gatsby'nin yanı sıra birçok önemli esere imza atmış olan Fitzgerald, zekice bir kurguyla oluşturduğu Benjamin Button'ın Tuhaf Hikâyesi'nde zaman kavramı ve sıradan sosyal hayatlarımız üzerine okuru düşünmeye davet ediyor.

Benjamin Button doğduğunda ''tuhaf'' olan bir şeyler vardı. O bir bebekten daha çok yetmişlerinde bir ihtiyar görünümündeydi. Dahası, yaşamındaki bu tuhaflık yıllar geçtikçe daha çok fark edilecek, gittikçe gençleşerek ona herkesinkinden bambaşka bir yaşam deneyimi sunacak, onu ömrü boyunca ilginç deneyimlere sürükleyecekti.

Elinizdeki kitapta Benjamin Button'ın Tuhaf Hikâyesi, Fitzgerald'ın eşsiz üslubuyla kaleme aldığı kısa hikâyelerinden biri olan Buz Kalesi ile birlikte yer alıyor.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

11.11.2020

Benjamin Button

Gayet sürükleyici ve okuruna keyif veren bir kitap.


22.12.2019

Benjamin Button

Etkileyici ve zevk veren bir kitaptı ayrıca kendine çeken ve merak uyandıran da bir havası var.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi, F. Scott Fitzgerald

Yorum Gönder