26 Kasım 2021

Binbir Gece Masalları 1 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 47,4 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Binbir Gece Masalları 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Binbir Gece Masalları 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Binbir Gece Masalları 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Binbir Gece Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Binbir Gece Masalları 1 Yazarı Kimdir ?

Binbir Gece Masalları 1 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Binbir Gece Masalları 1 PDF indir oku

Binbir Gece Masalları 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Binbir Gece Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Binbir Gece Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Baron von Hammer-Purgstall bir metninde confabulatores nocturni, "geceleri hikâye anlatan adamlar"dan bahseder. Sonra da eski bir Pers elyazmasında ilk defa geçtiği şekliyle, uykusuzluktan muzdarip olan Büyük İskender'in etrafına bu insanları topladığını söyler.

IX. yüzyıla tarihlenen Suriye elyazmalarının en eskisi olduğunu kabul edersek 1000 yıldan uzun süredir insanlığın ortak belleğinde yer alıyor Binbir Gece Masalları.

Batı dillerine ilk çevrildiği 1706'dan beri bir çığ gibi büyüyen büyük bir hayran kitlesi var: Henry Fielding, Walter Scott, Thackeray, Wilkie Collins, Goethe, Stendhal, Dumas, Flaubert, Puşkin, Tolstoy, Hofmannsthal, Conan Doyle, Wells, Yeats, Kavafis, Lovecraft, Proust, Perec, Rushdie, Calvino, Mahfuz ve elbette Borges.

Kapak Tasarım : Füsun T. Elmasoğlu

Yayın Yönetmeni : Mustafa Küpüşoğlu

Binbir Gece Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

sabırsızlık

bir an önce okumak için sabırsızlanıyorum


01.11.2020

Yeniden baskı

Uzun süredir beklediğim bir kitaptı ikinci baskısının olması büyük mutluluk.


16.10.2019

Binbirgece Masallari

Ilkokuldan bildigimiz masallar degil bunlar baya yetiskinlere gore

Binbir Gece Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Binbir Gece Masalları 1,

Yorum Gönder