29 Kasım 2020

Dans Dans Dans Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,8 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Ali Volkan Erdemir

Dans Dans Dans indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 528 sayfalık Dans Dans Dans eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dans Dans Dans ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dans Dans Dans TIKLA PDF İNDİR !

Dans Dans Dans Yazarı Kimdir ?

Dans Dans Dans yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dans Dans Dans PDF indir oku

Dans Dans Dans indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 528 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dans Dans Dans TIKLA PDF İNDİR !

Dans Dans Dans TIKLA PDF İNDİR !

Bu dünya sandığımızdan daha kırılgan ve tekinsiz bir yer...

Adını bilmiyordum. Onunla aylarca birlikte yaşadığım halde. Aslında onunla ilgili gerçekte tek bir şey bile bilmiyordum. Pahalı bir telekız servisinde çalıştığı dışında. Servis, üyelik sistemiyle hizmet veriyordu; kimliği belli düzgün müşteriler dışında kimseyi kabul etmiyordu. Bunun dışında başka işler de yapıyordu. Normal iş saatlerinde küçük bir yayıncıda yarızamanlı düzeltmenlik, ayrıca yarı zamanlı kulak modelliği.

Özetle çok meşgul bir iş yaşamı vardı. Bir adı vardı elbette. Aslında birkaç ad kullanıyordu. Ama yine de bir adı yok gibiydi. Yağmur gibiydi, bir yerlerden çıkıp gelmiş ve sonra ortadan kaybolmuştu. Geride sadece hatırası kalmıştı.

Haruki Murakami'nin en sevilen romanlarından biri olan Dans Dans Dans'la gizemli bir dünyanın kapılarını açıyoruz. Ortadan kaybolan çekici bir kadın... Yalnızlığını anlamlandırma çabası içindeki bir adam... Sezgileri gelişmiş sıradışı küçük bir kız... Müzik... Ve kült Murakami romanlarından artık "tanışımız"olan Koyun Adam da bu romandaki yol arkadaşlarımız.

(Tanıtım Bülteninden)

Dans Dans Dans TIKLA PDF İNDİR !

14.11.2020

Klasik Murakami Lezzeti..

Murakami okurlarının severek okuyacağını düşünüyorum. Hayaller, gerçekler ve umutlar arasında..


07.11.2020

Murakami'm

Koşarak yazdıysa kesinlikle harikadır, benden çok kalp olsun görmediğim Murakami' me..


06.11.2020

bir solukta okunacak bir roman

Murakami kendi eşsiz anlatım tarzın bu kitapta da ortaya koymuş durumda, bir solukta okunacak, son sayfasına gelindiğinde güzel bir his bırakacak sürükleyici kitap.

Dans Dans Dans TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder