29 Kasım 2020

Yaşlı Adam ve Deniz Ernest Hemingway Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,25 TL
Yazarı: Ernest Hemingway
Çevirmen: Orhan Azizoğlu

Yaşlı Adam ve Deniz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ernest Hemingway olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşlı Adam ve Deniz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşlı Adam ve Deniz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşlı Adam ve Deniz TIKLA PDF İNDİR !

Yaşlı Adam ve Deniz Yazarı Kimdir ?

Yaşlı Adam ve Deniz yazarı Ernest Hemingway 'dır. Ernest Hemingway yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yaşlı Adam ve Deniz PDF indir oku

Yaşlı Adam ve Deniz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşlı Adam ve Deniz TIKLA PDF İNDİR !

Yaşlı Adam ve Deniz TIKLA PDF İNDİR !
Yaşlı Adam ve Deniz, HEMINGWAY'in en ölümsüz eserlerinden biridir. Yaşlı bir Kübalı balıkçının açık denizde Gulf Stream'e kapılmış olarak dev bir kılıçbalığıyla olan can yakıcı mücadelesini son derece sade ve kuvvetli kelimelerle anlatır. Bu hikâyesiyle Hemingway, yenilgiye karşı cesaret, kayba karşı şahsi başarı temasını kendine has modern üslubuyla yeni baştan heykelleştirmiştir.



Sayfa Sayısı: 136

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Yaşlı Adam ve Deniz TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

Güzel

Bir çırpıda okunabilecek ve her kesime hitap eden akıcı bir kitap


22.10.2020

Çok iyi

Okuduğum ilk Hemingway kitabı idi, doğrusu Hemingway'e başlamak için de harika bir kitap. Ama bir kere okuyup kenara atmamanızı, bir zaman sonra tekrar okumanızı tavsiye ederim. İlkinde göremediğiniz bambaşka yepyeni keşifler yapacaksınız ikinci okuyuşunuzda.


01.10.2020

mükemmel

Mükemmel bir anlatım. Balıkla balıkçının mücadelesi, insanın hayatla olan mücadelesi ile çok güzel bağdaştırılmış.

Yaşlı Adam ve Deniz TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder