29 Kasım 2020

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,6 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Ahmet Cemal

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Yazarı Kimdir ?

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu PDF indir oku

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Stefan Zweig Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu (Brief einer Unbekannten) adlı uzun öyküsünü 1920'li yılların ilk yarısında kaleme aldı. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nun kadın kahramanını sadece uzun bir mektubun yazarı olarak tanıyoruz. Kadının hayatı boyunca sevmiş olduğu erkek için kaleme aldığı bu mektubun "gönderen"inin adı yoktur. Mektubun başında tek bir hitap vardır: "Sana, beni asla tanımamış olan sana". Kadın büyük tutkusunu hep bir "bilinmeyen" olarak, yani tek başına yaşamaya razıdır, bu aşk öyküsünde "taraflar" değil, sadece tek bir "taraf" vardır. Böylesine, gerçek anlamda aşk denilebilir mi? Zweig okurunu, bir kez daha, insan psikolojisinde eşine pek rastlanmayan bir yolculuğa davet ediyor. Bu yeni yolculuğun sonunda "mutlak aşk" kavramının şimdiye kadar bilinmeyen kıyılarına varmayı amaçlamış olması da bir ihtimal!

(Tanıtım Bülteninden)

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2020

Mükemmel

Aynı anda 6 farklı kitapla birlikte sipariş etmiştim. Gayet hızlı bir şekilde kargolandı ve teslim aldığımda gayet özenli bir şekilde paketlenmişti. Hizmet kesinlikle mükemmel. Kesinlikle İdefix'i tavsiye ederim. Okumak için sabırsızlanıyorum...


20.10.2020

Koridordayim

Bir solukta okudum sanki kahramanlarla birlikteydim


16.10.2020

Kesinlikle okunmalı

İnce bir kitap ama içerdiği anlamlar derin çok iyi

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder